PiXperience Unlimited, Academy & Masterclasses: het event voor elke natuurfotograaf!

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

Mooie foto van een van de meest tot de verbeelding sprekende vogels voor mij!

erg fraai! ik weet hoe moeilijk dit is,dus gefeliciteerd!

dit is erg knap gedaan zeg en ook vooral mooi uitgelicht de vogel

Schitterende foto! Hoe ligt je succes-rate trouwens? 1 op......?

Phoe... 1 op 100 of zo. Ik heb nog wel enkele tientallen foto's die scherp zijn maar waarop de vogel te klein is. Wanneer ze beetje beeldvullend zijn (en dat willen we toch wel) wordt het pas echt heel moeilijk met de 10D en 600 combinatie en is het meer geluk dan wijsheid.

De foto op zich is niet geweldig (qua foto) maar iedereen die weet hoe verschrikkelijk moeilijk het is om een gierzwaluw in vlucht zo haarscherp vast te leggen, waardeert dit buitengewoon; ik wel in ieder geval!

Ook voor foto vind ik hem niet slecht hoor!

Ik heb nog maar zelden zo'n duidelijke foto van een vliegende Gierzwaluw gezien ! Knap gedaan - en dat ze daar maar vlug terug zijn zodat je nog betere kan maken (...)

Prachtig,
Knap om zo'n snelle vogel scherp
op de foto te zetten.
Groeten Mart
www.martsmit.nl

Prachtige Gierzwaluw, jammer dat de lucht zo egaal is.

Knap hoor om zo'n turbo-vogel in actieve vlucht vast te leggen. De foto mist het sprankelende voor een top-positie, dat komt misschien wel door de vogel, maar mijn respect voor de fotograaf is er niet minder om.

Zeer knap gedaan. De foto komt op mij wel wat flets over, net als de Gaai.

Marijn,
de belichting en kleuren van deze foto zijn zoals op heel veel fotos van Ran Schols. Of je het mooi vindt of niet: het is wel een duidelijke karakteristiek en dat vind ik bijzonder.
zien meer mensen dit?
peter

Knap gedaan op deze foto is niets aan te merken. Normaal zou je denken een egaal zwart vogeltje maar hier zie je dat dat niet zo is. Hij heeft zelfs een mooie tekening.

:
 
Page 1 of 1