Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

Mee eens. Daar kan je mee voor de dag komen. Vooral de manier waarop de pootjes hangen is leuk. Linkervleugel mooi ingetrokken, zodat hij nog binnen het beeld blijft. Ik kan wel zeggen dat deze kokmeeuw mee wilde werken. Alledaagse soort, maar geen alledaags vliegbeeld. Mooi.

ben wel benieuwd hoe je deze foto maakt...het heeft er de schijn van dat je plat op de dijk ligt en de meeuw zo ongeveer je camera binnen ziet komen vliegen...het resultaat vind ik schitterend!

Aparte, kleurrijke en fraai geslaagde opname Karel van deze aanvliegende Kokmeeuw, het schaduwspel van de vleugel inderdaad mooi op het lichaam weerkaatsend! knap gedaan!
groet
Roland

Héél verassend beeld zo! Groeten Seraf

Prachtplaat Karel! Een foto waar je naar blijft kijken. Proficiat!

Mooi inderdaad. Doet me denken aan de titel van een oude plaat die ik heb - "Strangely strange but oddly normal".

mooie schwung in de foto.
knap ook

Quote:
...het heeft er de schijn van dat je plat op de dijk ligt


Foto is gewoon uit de auto genomen Peter (ik ben niet zo'n plat op m'n buik liggerig type). Deze vogel foerageerde in de berm en het viel me op dat hij af en toe weggepest werd door een Stormmeeuw. Aangezien ik de wind in de rug had moest de vogel wel in mijn richting komen vliegen. Dus strategisch opgesteld, dwz niet al te dicht bij, anders is de vogel al snel te dicht bij om nog even scherp te stellen. Dus wachten op een nieuw pesterijtje van een Stormmeeuw en dan snel toeslaan.
Het aanvliegen, lichtrichting en een stukje omgeving erbij pakken valt van te voren wel in te plannen. De stand van de vleugels, de schaduwen op het lichaam en het feit dat de kop niet in de schaduw valt kreeg ik er gelukkig bij cadeau.

mooi zoo die kokmeeuw , die op je af komt , echt heel moii groetjes hendrik-jan

Kunstwerkje, het zijn er maar weinigen die je dit nadoen!
Guido Meeuwissen

Kijken, kijken en weer kijken!

:
 
Page 1 of 1