Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

Heel mooi plaatje met mooi laag standpunt en schitterend licht. Zelf zou ik alleen toch iets van de onderkant er af halen en boven er iets bij.
Groet Marcel

» Last edited by Marcel Langelaan on Fri 28 Dec 2007, 17:44; edited 1 time in total

Mooie sfeerplaat weer, drukt wel iets teveel tegen bovenkant aan nmm. Kan het zijn dat je vanmiddag in de haven van Lauwersmeer zat, donkerblauwe golf?

groet Arjan

Wederom schitterend, Dat lage standpunt.. mooi he! ben ik zelf ook erg fan van. Sluit me aan bij mijn voorgangers wat betreft de compo. is dit full-frame?

@Arjan: Dat was ik idd,waardeloze dag vandaag. Ik zag 10 badderende Sneeuwgorzen, na 50 foto's van gevechten en badderen....kwam ik erachter dat de camera op manuele belichting f5.6, iso 400, 1/100 sec. stond....vol in de zon Eh? Allemaal zwaar overbelicht dus. Baalde heel erg.

@Reinier: Deze is fullframe idd,maar misschien dat ik met PS nog wel wat ruimte er boven bij kan klooien. Ik heb hem ook wel dat ie gewoon midden in het beeld zwemt,maar deze vond ik wat spannender.

auw, mijn kop...

mooier van scherpte, sfeer en licht dan je veel geprezen foto.
sowieso een compliment met je ontwikkeling, gaat erg hard. Maar misschien daarom extra uitkijken met hoe je plaatst.

Balen Marcel, toen wij vanmiddag vanuit het plaatsje Lauwersoog naar de haven reden zat er bij een vijver een roerdomp op 15mt. Net toen we wilden afdrukken ging hij het riet in Mad Maar het blijft een mooie waarneming Rolling Eyes

:
 
Page 1 of 1