Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

frank
gaaf zo'n dubbel !!!!

(hoewel het portret-technisch niet interessant is omdat er geen interactie is tussen de vogels. dit geldt voor wel meer dubbelportretten).
peter

Toch wel een aparte foto zo ook al klopt het technisch niet 100%

Jammer van dat staartpuntje, maar het blijft een leuke plaat. Ik vind 'm beter dan die van de vogels apart.

zaten ze echt zo dicht bij elkaar in dezelfde struik of hebben we hier te maken met het betere knip-en plakwerk?

Dat lees ik nu pas! OK Hans, als je belooft openlijk toe te geven dat jouw dirty mind in dit geval op niks gebaseerd was (vergezeld van een fotootje waarop het schaamrood op je kaken duidelijk te zien is....) stuur ik je het origineel!
Tot die tijd zul je het met m'n woord moeten doen: de vogels zaten inderdaad zo samen in die struik, d.w.z. de Geelgors kwam erbij zitten toen ik de klauwier wilde knippen. Het leverde zelfs meerdere plaatjes op, ook met een betere compositie en een completere Geelgors, maar 'helaas' was dit de enige waarbij ze beiden enigszins scherp zijn.
En als ik de zaak wil belazeren zeg ik dat ook eerlijk, beloofd! (Bovendien ben ik zo'n kluns met PS dat ik meteen door de mand zou vallen....)

Groeten, Frank

hoeft niet hoor,frank: ik geloof je op je blauwe ogen. ' t zou trouwens geen misdaad geweest zijn hoor.

Nee Hans, een misdaad niet maar deze foto ontleent een flink deel van zijn waarde aan juist de combinatie van die 2 soorten. Als dat fake zou zijn blijft er niet veel meer over dan alleen een kunstje.
Ehh, m'n ogen zijn niet blauw maar dat zal wel niks uitmaken denk ik...

Deze foto had twee namen in de naamvelden, Grauwe Klauwier en Geelgors. Met de invoering van de nieuwe wereldvogellijst kan dat niet meer. We hebben hier voor Grauwe Klauwier gekozen. We hopen dat je daar mee kunt instemmen?

Groet,
Editor team

:
 
Page 1 of 1