Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

Quote:
Ik bedoel, als iemand hogerop wil maken, dan moet dat toch mogen!


Deze BB kan bijna niet hogerop; hij zit al vrijwel in de top Laughing

fijne foto btw

gr.
@d

btw, je betrapt me wel op een lelijke redactiefout.
effe aanpassen.

Hoezo hoger op Mijn grootvader zaliger zei altijd: "het werk is bij de grond"

fijne koekeloer BB

Mooie plaat, maar waarom die onzin eronder?

foto is hoog niveau, tekst duidelijk lager.
grtz guido

@danielj
Ik vind het nogal aanmatigend om de mening die ik onder mijn foto heb geplaatst af te doen als onzin. Het zou schelen als je daar argumenten voor aandraagt.

Het belangrijkste onderliggend toetsbaar feit in deze mening is overigens dat ie meer dan 15 woorden beslaat, en dat is een opgelegde voorwaarde waar ik wel eens tegenaan loop.

(EDIT: misschien toch voor de zekerheid even een smiley toevoegen?)

» Last edited by peter wijn on Mon 16 Nov 2009, 14:23; edited 1 time in total

Prima foto Peter en ook een toepasselijke tekst ! Kan het wel waarderen, origineel ook.

gr, Phil

als Balkenende hier lucht van krijgt heb je kans dat binnenkort ook de 'brave borst' op BP te bewonderen valt!

Dan zal ik het voortaan irrelevante informatie noemen Wink

erg mooi , gr hendrik-jan

Erg mooi als of ie op een wolk zit.

gr martijn

@daniel, laat peter teune niet merken dat je die mening irrelevant vond. Die verdraait alles en brieft het dan door aan de BB MP!

Prachtige foto. Ik hoop ze binnenkort ook weer eens te kunnen fotograferen. Smile

Groetjes
Pascal Gielen

Bij ons schreven ze in de krant dat we de komende dagen wisselvallig weer krijgen. Ook dat moeten ze zelf weten....
grt. Ido

hier is veel pluis

groeten
Arno

Erg speciaal, zeer mooi van kleur!
Groetjes
Marina

Verhuis deze maar naar het album van Europese vogels.
Laat hem zijn vleugels uitslaan.
Of laten we hem een blauwtje lopen?

groeten, Jan.

Leuk plaatje hoor, fijne tinten ook. Sowieso wel een aantrekkelijke soort en omgeving natuurlijk. Over je beschrijving en de daarmee ontlokte reacties: ik ben zeker niet vies van wat humor (juist op tamelijk serieuze sites als deze), maar ik vind persoonlijk dat je best de moeite kunt nemen om 15 woordjes serieus te schrijven als je hier je foto wilt tonen aan een groter publiek. Beetje flauw om dat toch wel wat negatief als 'opgelegde voorwaarde' aan te duiden. Je kunt de ruimte ook benutten om bijvoorbeeld mensen mee te nemen in je ervaring(en), zoals je die in het veld beleefd hebt of de kijkers wat meer over (het voorkomen van) de gefotografeerde soort of het vastgelegde gedrag te vertellen. Vind ik persoonlijk een veel positievere insteek... Groet, Corstiaan

"Waar is de humor toch gebleven meneer Sonnenberg?" Hier ligt ie duidelijk niet op straat... Je moet iedereen bij tijd en wijle een beetje pluche/pluis gunnen, toch? Derhalve: Compliment, peter! groet, Willem

dank voor de reacties lui.
Zelf heb ik het idee dat de foto niet is naverscherpt na verkleinen. Ik gebruik hier een scriptje voor, dus begrijp niet hoe ik dit verklooit kan hebben. Misschien had ik toch een zwaarder contrast moeten kiezen (voor de vogel)?
Wat ik opvallend vind, is hoe warm het licht is in september bij 5200Kelvin.

@corstiaan
Ik heb al veel meer geschreven over blauwborsten op bp dan me lief is. En ik heb veel minder foto's van blauwborsten op bp staan dan me lief is. Ik wil dat graag rechtzetten. 15 woorden staan dan in de weg.

@ Wijn: Ik kan het niet met je eens zijn dat iemand als onze premier hogerop moet kunnen! Stel je voor, dan zou hij een soort van prins der Nederlanden worden! En wat zou die dan voor baantje moeten krijgen? Of geloof je werkelijk dat JP heeft gesolliciteerd voor die vacature in Brussel? Dat heeft ie toch zeker ontkend, dat zou je zomaar kunnen geloven hoor!

Overigens vind ik de foto best wel goed hoor, maar denk je werkelijk dat ook ik bijvoorbeeld nog een beter baantje zou kunnen krijgen? .............. #Beer

met de hartelijke groeten van de toekomstige direktrice van een bekend telecombedrijf waarvan de kleurvoering in magenta en stemmig grijs is gehouden.
josephine

Los van het feit dat onze MP JP het niet geworden is, vind ik niet dat ie het niet had mogen worden, van ons, Nederlanders.

dank voor alle reacties.
dat pluis is weliswaar heerlijk zacht, maar drijfnat en dat is koud.

Zeer fraai warm licht en kleuren. Prachtig zoals de BB om het hoekje kijkt op zijn uitkijk plek bovenop de pluim.
Hartelijk dank voor je mooie woorden bij mijn eerste upload Peter. Het was ondanks de sneeuwbui inderdaad net echt donker en daarom kon ik, mede doordat de sneeuw het licht ook nog eens een keer versterkt, deze instellingen gebruiken.

Mvg, Harry

:
 
Page 1 of 1