Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

Mooi! Mooier zelfs in mijn ogen. Komt heel natuurlijk over zo.

Het heeft zeker te maken met persoonlijke smaak. Dus persoonlijk vind ik dit mooier. Zeker als je ook de zwarte sensor/sneeuw vlekjes in de achtergrond even weg haalt. Je zou het zwart (dus niet het oranje) met curves nog even iets zwarter kunnen maken.

Dit is ook en high key foto. Even snel googlen en ik vond deze site waar het goed op aangegeven staat. Fotograferen met tederheid Smile Vind het wel wat voor jou Peter Wink

Groet, Inge (die ook nog flink aan het oefenen/zoeken is)

Ik vind deze veel en veel mooier, Peter. Ook veel meer detail bewaard gebleven. Ook dacht ik begrepen te hebben dat bij high-key fotografie de kleuren juist meer naar pastel toe gingen ipv verzadiging te krijgen.

al doende leert men...en blijkt het nut van de maandopdracht voor de beginnende (vogel)fotograaf Wink ...dank, ook voor deze commentaren en Inge voor de inderdaad verhelderende link..(misschien handig om die nog even bij de omschrijving van de huidige maandopdracht te plaatsen ook?)

Quote:
....en Inge voor de inderdaad verhelderende link..(misschien handig om die nog even bij de omschrijving van de huidige maandopdracht te plaatsen ook?)


Had ik reeds gedaan Wink

Ik moet eerlijk zeggen dat ik ook eerst een berichten wisseling met Hendrik van Kampen achter de rug heb over een mooie high key foto. Vooral ook omdat ik persoonlijk niet van die overbelichte platen hou Wink

Groet, Inge

» Last edited by Inge van der Wulp on Sun 17 Jan 2010, 12:08; edited 1 time in total

Ligt er bij jou nog genoeg sneeuw om een nieuwe te maken? Hier niet....

of iets nou high-key is of niet,
het gaat er eerst om een mooie foto te maken, en ook mooi weer te geven.
goed gelukt, compliment.

sneeuw smelt hier nu ook hard maar er ligt nog voldoende om verder te kunnen met de maandopdracht hoor Wink ...mijn inzending voor de maandopdracht heb ik vermoedelijk nu wel klaar...sterker nog...door alle commentaren op deze foto heb ik m nog eens opnieuw bewerkt en nu ziet ie er in mijn ogen echt heel goed uit Cool ...heb nu ook pas echt het idee dat ik begrijp wat 'high key' is...leuk!

:
 
Page 1 of 1