Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

Een knappe foto Hans! Ik denk wel dat het aantal inzendingen de volgende keer hoger zal zijn, ik vermoed dat het deze keer zo laag is door de soort. Kijk maar hoeveel moeite de inzenders hebben moeten doen om er eentje voor de lens te krijgen! Zelf heb ik diverse pogingen ondernomen zonder succes, en met mij waarschijnlijk velen...des te knapper zijn alle inzendingen!

Erg knappe foto Hans. Mooi scherp, goed in beeld (wat met zo'n klein beestje nog niet meevalt denk ik). Jammer dat het beestje niet zong, maar daarvoor ben je in feite een maand te laat... Bovendien moet er nog iets te wensen overblijven toch?

Heel mooi!

2 maanden geleden moest je oppassen om er niet een paar plat te rijden.
Nu zijn ze als sneeuw voor de zon verdwenen.
Maar die paar die er nog zitten hebben een paar Pirdpickers eruit gepickt.
Dit vliegbeeld vind ik erg mooi. Ook de rustige blik in de ogen.

Een maand te laat voor het zingen? Gisteren zag en hoorde ik er een nog volop bezig bij Maastricht. Ik heb er nog een foto van gemaakt, maar heb hem maar niet ingestuurd. Of ik had het "Blauw met Stip" of zo moeten noemen!

En daarom, Hans, mijn complimenten voor deze foto! Super!

erg fraai, beestje kijkt wel een beetje boos naar je!

Jammer dat er geen lichtje in het oog zit (of dat je dat er niet in hebt gephotoshopped Smile), had waarschijnlijk wel geholpen.

Vluchtbeelden scoren bij mij altijd hoog Smile en dat is hier zeker niet anders. Knap gedaan, jammer dat hij niet zijn snavel open heeft en in dit geval zou het wellicht meer overeenkomen met de gebruikelijke wijze van waarnemen als je de vogel wat meer van onderen zou zien. Toch mijn favoriet.

Mooie foto Hans, niets op af te dingen

Leuk hoor, ook ik ben een fan van vliegende vogels. Inzendingen zijn zo verschillend dat beoordelen erg lastig is. Uitsnede is hier fraai, alleen jammer dat de vogel net niet wat meer aandacht had voor de fotograaf.

Prachtige foto Hans, vliegende zangertjes zijn zo moeilijk om op de foto te krijgen. Jammer alleen dat er een beetje scherpte ontbreekt in de kop. Voor mij tot nu toe de nummer 1!

Knappe vluchtfoto Hans, van deze zeldzaam geworden "weide-tenor"
Ik mis zijn heldere zang, maar heb er geen enkele meer gevonden in mijn regio...

"2 maanden geleden moest je oppassen om er niet een paar plat te rijden" aldus Aad. Hans moest nu uitkijken dat hij zijn jongen niet plat trapte begrijp ik (zal uiteraard wel niet gebeurd zijn). Mooi moment om deze vogel dan op de plaat te krijgen (let wel; dit gebeuren doet geen afbreuk aan de foto, nog keur ik het gebeurde af).
Goede plaat in velerlei opzicht. Beetje jammer van de verscherping die vooral op keel, borst en buik zijn sporen heeft achtergelaten.
Hans (zonder de jury te willen be´nvloeden), ga maar alvast over de volgende competitieronde nadenken.

Mooie foto,

ik waardeer deze vlucht opname.
voor mij nr.1

grtz WP

Kenmerkender kan haast niet Hans .. en ook nog eens heel mooi uitgevoerd! Wat mij betreft mag je de volgende opdracht al bekend maken Wink

Hans is dit geen boompieper ? Very Happy Very Happy Very Happy dan heb ik meer kans Sad

Zonder gekheid een prachtplaat Applause

mooie foto van een soort die moeilijk te fotograferen is (blijkt) en dan ook nog vliegend, maar de kop lijkt toch niet helemaal scherp, de staart volgens mij wel, maar dat is moeilijk te zien.

Mooi scherpe vluchtfoto, zelfs de lange teennagel is te zien.
Maar ik vind wel dat-ie erg zuur kijkt en dat verknoeit het toch nog een heel klein beetje.

Op het eerste gezicht de winnaar, maar de voor de bewerking krijg je een minpunt.

Marcel

De bewerking valt mij niet eens op,ik vind dit een knappe foto van een zeer lastige soort.

Erg knappe foto Hans

Precies zoals je een Veldleeuwerik wil zien!

Mijn #1

Lekker scherpe opname, wat opzich voor zo'n foto al een goede rating waard is. Iets andere stand van de kop was leuk geweest, maar je kan niet alles hebben, dus gewoon een mooie.

dank je, marcel! maar je hebt wel wat gelijk; iets te veel aan dat koppie zitten klooien. vond dat oogje nogal "dood", vandaar. niet goed gelukt dus.

Heel erg mooi en knap Hans. Je doet het toch steeds maar weer!!

:
 
Page 1 of 1