Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

Sorrie, maar toch bepaald niet wat we van jou hand gewend zijn.
Niet alleen erg vaag , maar ook erg rommelige plaat.
grt. Ido

Vind hem wel geinig zo Very Happy

Ben vanmorgen ook op mijn plek geweest wou dat ik hem ook zo had gemaakt dan wist ik dat die er nog was maar helaas nog geen succes.

Gr Rudy

Ik heb er lang naar zitten kijken, waar zit het pakkende, verrassende, het unieke van deze foto....
Het is alleen de blauwe rugstreep die een beetje kleur geeft, te weinig naar mijn idee..
Ik hoop dat er anderen zijn die "het" wel weten te ontdekken.

Ik vind 'm absoluut wat hebben...hij is anders, mooi anders.
Gr Edwin

Het mysterieuze spreekt mij wel aan in deze foto.

Groet,
Rob

goed zo Ton!!..eindelijk eens een wat andere foto van je dan al die prachtige gladde plaatjes Wink ...ik vinnum heel "mooi anders"...gelukkig zijn er ook Edwins en Rudy's op Birdpix!!..bij een foto als deze ben je een beetje voyeur...je hoopt maar dat ie je niet ziet, want dan is ie gevlogen...mooi vind ik ook de rietstengels die het beeld in quadranten verdelen..naar 'dit soort foto's' blijf ik veel langer kijken en ga ik steeds meer zien..

Dank, dank voor de commentaren en Peter, ik vond hem ook mooier worden hoe langer ik er naar keek maar de doorslag gaf mijn vrouw die vond hem mooi. Vrouwen kijken volgens mij toch anders naar een foto.

Gr Ton

grinnn...ik laat Esther ook altijd eerst zien wat ik op Birdpix wil plaatsen Wink Cool ...als zij t niks vind krijgt ze heel vaak gelijk...als ze een foto wel mooi vind ook Rolling Eyes

Leuk Ton. Het rietstengeltje dat net voor de ijsvogel langsloopt vind/vond ik misschien wat jammer, ben er nog niet helemaal uit. Net als Peter zit ik wat langer te kijken.

:
 
Page 1 of 1