Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

Mooi genoeg zeker Peter
Aan de thumb te zien kreeg ik haast de indruk van een onderwater foto.
Gelukkig toch geen verdronken grutto maar een heeeeeel lekker plaatje.
Goed gezien, mooi gedaan
grtz, josephine

Hoi Peter,

Heel apart.
Terecht geplaatst; genieten!

Hartelijke groet,
Wim

Ha Peter,

Mooi ploatje man!


De foto wordt extra goed als dit je bedoeling was. Dus, is die 1/50 sluitertijd met opzet, of is dit een toevalstreffer?

"Onzin!", zou je kunnen denken, "het gaat om het plaatje". Da's natuurlijk waar. Maar voor jezelf heb je dan meer voldoening. En! Het is ook wel wat stoerder. Toch?MAAR, MOOI!!!

groeten
Arno

die sluitertijd is het gevolg van het gebruik van de halfautomaat Arno...vast diafragma...dus automatische sluitertijd, goed de belichting in de gaten houden en dan maar hopen dat er wat moois uit komt Wink

Mooie opname, knap gedaan, vol beweging en goede sfeer! Je zou de grutto wellicht nog iets meer contrast kunnen geven, groeten, Jan

Helemaal goed Peter, en inderdaad die associatie met een onderwater beeld is zo gek nog niet met een dergelijke dichte mist. Was wel koud zeker?
Aan het gestreepte beeld onderin te zien, lijkt het alsof je de camera hebt meegetrokken met de landende Grutto; is dit zo?
Gr., frans

engelachtige grutto, heel mooi, groet, Marianne

Quote:
Aan het gestreepte beeld onderin te zien, lijkt het alsof je de camera hebt meegetrokken met de landende Grutto; is dit zo?


Klopt, dat gaat automatisch als je een grutto aan ziet komen...je focust en gaat met de vogel mee ...bij een hele snelle sluiter bevriest het beeld...bij 1/50e krijg je dit 'pan'-effect


dank overigens voor alle mooie commentaren tot zover!! Wink

Je curiositeit wordt automatisch opgewekt bij het zien van de thumbnail van zo'n "onderwater"Shocked Grutto-opname, het kon alleen maar van Peter zijn! Heel origineel. Mijn compliment
Groet
Roland

Mooi moment, contrast zou ik, zoals van der greef al aangeeft verhogen.
De mist is toch wel duidelijk ook met extra contrast. Histogram even checken en dan contrast verhogen zal zeker meer WAUW effect geven.

gr

Pose is geweldig, maar vind 'm net iets te flets in de afwerking. Ik zou iets meer contrast in de afwerking toevoegen, maar dat is persoonlijk natuurlijk. De vaart zit er niet heel zichtbaar, maar mooi subtiel in.

Groeten van Mark

Geslaagde opname Peter.

gr.piet

:
 
Page 1 of 1