Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

Prachtige beeldopbouw Peter en prima scherpte-diepte. Mooi licht op de Bijeneter en niet zo groot in beeld doet het hier erg goed.
Groet,
Ad

Mooie foto Peter, ik kreeg ze maar niet op dat boompje.
Ik was al blij dat ik er een foto van had.

» Last edited by Paul Cools on Fri 05 Aug 2005, 20:37; edited 1 time in total

Deze is heel erg mooi Peter! De takken zijn functioneel voor de beeldopbouw, vogel op precies de goede plek, mooi lichtje, schitterende kleuren, kortom genieten. Kleinigheidje: Het vlekje op de sensor zou ik verwijderen of wegklonen.

En van je beste foto's Peter. Inlijsten en aan de muur hangen zou ik zo zeggen! Zelf niet overtuigd van de foto, dat we zo lang hebben moeten wachten? (wel even dat stofje wegklonen, zoals Rein al opmerkte)

dank lui (had het stofje over het hoofd gezien, terwijl er nog heel wat fotos zijn waar het op staat),

arie,
uitleg: ik sla op in RAW + JPEG. Doordat ik zonder belichtingsmeter moest werken (Nikon 600mm 5.6 Ais) zijn de jpeg-versies van op zich prima RAW-tjes vaak niet goed, zoals bij deze. Ik heb de RAW-tjes nu per vogelsoort in een directory geordend en in RAWshooter essentials bekeken en geordend naar 1=echt goed, 2=redelijk, 3 gaat nog. Dan komen tussen de 2-tjes - die wat meer bewerking vragen aan de belichting - aardige dingen naar voren. (Maar misschien ligt het ook aan de kleurruimte-instellingen?) Misschien kom ik nog wel wat tegen tussen de lesbische gigabites. mmmm

Schitterende opname Peter, geslaagde compositie, zachte morgenkleuren
Gefeliciteerd!

fijne foto. peter. mooi "ingehouden" kleuren. beeldopbouw erg fraai.

Van mij mag je doorgaan met het organiseren van je workflow. En dat er nog veel van dergelijke platen mogen komen. Het bijzondere van deze foto is dat met veel andere soorten de waardering voor deze foto net zo hoog zou zijn. Bij Bijeneters, IJsvogels enzovoort heb je al snel dat de soort bijdraagt aan de waardering.

Marcel

:
 
Page 1 of 1