Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

Ik ben blij met dit hart-onder-de-riem voor de ganzen! En ook met deze fraaie sfeerfoto, mijn complimenten!

Mvg, Wouter

» Last edited by Wouter Knap on Fri 05 Aug 2011, 17:25; edited 1 time in total

Mooie sfeerplaat!

Groeten Frank

helaas mist over het gebied......zijn wel de omstandigheden om er mooie sfeervolle foto,s van te maken zoals deze foto laat zien.

groet dick.

Joep, Goed gezien en het loont zich inderdaad vaak toch om met minder goed weer of mist te fotograferen. Toch vind ik deze misschien net iets te (mistig) waardoor bij mij de sfeer eerlijk gezegd niet helemaal overkomt.
Ben benieuwd naar mening van anderen. Ik heb lang gekeken waarom niet of wat er dan anders zou moeten zijn en ik ben er uit. De bovenste helft van de foto draagt mijns inziens niet bij aan de kracht ervan. Wellicht had ik liever hier wat structuur (bomen huizen in de mist, een molen, of zoiets gezien.
Overigens vind ik m ook sterker als er wat van de bovenkant af is.

Heel mooie mistfoto!

Ben het geheel met Patrick eens; voor wat betreft de bovenkant eraf: In het origineel 'overstraalt' de witte mist de vage beelden van de ganzen. Als je scrollt tot zo goed als panorama komen de ganzen ineens naar 'voren', worden meer details van de ganzen herkenbaar.
Goed dat deze hier staat, in het VA, bereikbaar voor ieders commentaar. De foto verdient het.

Bedankt allen voor jullie commentaren
@ Patrick/Tom: op zich is een panorama-uitsnede geen gek idee, ik heb even gescrollt en ik zie waar jullie op doelen. Ben zelf echter "vastgeroest" aan het standaard 2:3 fotoformaat, andere uitsnedes doe ik niet snel. Maar ik ga er over nadenken Wink

Groet, Joep

:
 
Page 1 of 1