Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

Inderdaad, je hebt eigenlijk op zijn minst minimaal twee deelnemers nodig. Maar dat minimaal klopt denk ik niet, want met drie zou het meer een jaloezie-romantische foto zijn (wat trouwens ook érg fraai kan zijn). Tot nu toe qua invulling van de opdracht ver uit de beste naar mijn mening. Technisch en qua omgeving zou er nog wel wat te veranderen zijn, maar van wat ik tot dusver goed beoordeeld heb vind ik deze de leukste en ook wel een van de beste.

Groeten,
Martijn

K vond dit een hele mooie! Het romatische sfeertje is hier heel mooi aanwezig en daardoor ook meteen wat zomers. Foto is lekker scherp en goede compo!
Romantische sfeer in deze foto tot nu toe het best van de rest. Het zomerse is het enige waarbij ik niet heb dat dat het helemaal top is Wink .
Maar de foto voldoet goed aan de opdracht!

Groet,
Thijs

Mooi moment, erg romantisch de zomersfeer is hier ook wel aardig goed naar voren gekomen (door het mooie licht en de frisse kleuren). Ik vind deze erg goed voor de opdracht,

albert.a

Als het over romantisch gaat vind ik dit een mooie foto.
Je zou bijna denken dat het tortelduifjes zijn...
Groeten van Nelleke

Ik vind hem lekker zomers en twee kroelende duiven zijn beslist een goede manier om te voldoen aan de opdracht. Heel mooi uitgevoerd ook - de lichtval, de kleuren en het achtergrondje waar je gelukkig de sprietjes en het beetje ruis hebt laten zitten. Het versterkt allemaal het romantische gevoel.
Punt ter verbetering zou ik de uitsnede beneden noemen: Je ziet nu onderaan dat de duivenlijven van elkaar af gaan wijken. Zou je tot net onder het punt waar het linkerlijf weer naar rechts buigt een reep er af halen (dat is dus behoorlijk veel) dan zou de foto wellicht nog een sterker gevoel opwekken.
Het is een beetje een nurks die er op let trouwens, want ik vind de foto echt heel mooi.
grtz, josephine

een voor de hand liggende invulling van deze opdracht, want "waar werd oprechter romantiek gevonden"... dan bij de duifjes (variatie op een bekend thema)... Wink ...ik mis nog wel een beetje de zwoele avondsfeer...

Man, Teune! heb jij dan nooit in de volle zon ...... ?


......... #Onfire

grtz, josephine

jaja...met de billen rood!!!!...(of was het nou bloot)...nah ja...als t gras er maar 2 kontjes hoog was he Razz (maar of dat nou romantisch was Embarassed Rolling Eyes Wink )

» Last edited by P.Teune on Wed 27 Jun 2012, 12:41; edited 1 time in total

Dat bedoel ik maar - misschien was er geen romantiek nodig maar misschien was er wel heel veel romantiek om je heen, omdat het allemaal al goed was....
(hmm ... niet te ver gaan nu, het is een maandopdracht Embarassed )
Romantiek, dat is het gevoel dat de werkelijkheid mooier maakt dan ie is.
Mooie definitie he!
grtz, josephine


Laughing Laughing Laughing

De romantiek spat er vanaf, mooie plaat die voldoet aan de opdracht,
Gr. Harry

Als je deze foto zou exposeren, en je zou commentaren vragen, aan de bezoekers......
Voor mij moet het om de eerste reactie gaan, die je bij een afbeelding krijgt. Mijn eerste was onvoorwaardelijke liefde.
Goed gedaan Applause

Gr,
Marco

Mooi romantisch beeld. Ik onderschrijf de suggestie van Josephine: een stuk eraf maakt de foto nog sterker. Een kanshebber wat mij betreft.

Dit is wel een hele lieve foto, het 'niet van elkaar af kunnen blijven' van de eerste verliefdheid wordt hier mooi verbeeld. Ben het met Josephine eens: zonder onderkant wordt ie nog sterker.
Maar een echte kanjer, deze!

Monika

Het is mij te klef ;Wink)
Maar mooi is ie wel!.
Ik zou een dubbelportret ook erg mooi gevonden hebben.
Of beiden duiven er geheel op.
Zo benieuwd van wie deze foto is .

groet Douwe

Ik denk dat deze foto nog het meeste romantiek uitstraalt zonder dat je naar de omschrijving kijkt.


Ik zou inderdaad onder nog iets wegsnijden voor een nog betere compo.


Gr,

Remco

Geef me nog maar een knuffel.
Dat is toch wel romantish zo met z'n tweeen.
Goede inzending voor de opdracht.

Groet Jan

peter van harte met de overwinning mooie foto met gevoel
gr koos

:
 
Page 1 of 1