Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

een kwik in een wat vervreemdende omgeving, ook door de verhoudingen van het vogeltje tot het gebouw. Zo'n vogeltje verwacht je hier niet...ik althans niet, maar anderzijds..ze zoeken altijd wel de aanwezigheid van mensen gezien de vrolijke manier waarop ze voor je uit huppen op het asfalt...naar mijn idee voldoet dit prima aan de opdracht...ik vind m leuk! (klein detail...je had iets meer op de omgeving kunnen letten door ook de hoofden van de beelden boven in beeld helemaal mee te nemen... )

Een hele grappige echte 'kijk' plaat. Er is veel te zien en dat maakt hem leuk. Denk wel dat er meer uit te halen viel, als de vogel niet centraal was geplaatst maar meer binnen een kloppende compositie, zodat ook de andere elementen tot hun recht komen.
Toch boeiend om naar te kijken.

Monika

heel leuk, vervreemde omgeving, om je hebt een reuzenkwikstaart ontdekt.
GJ

Ha ha ,een witte kwik in madurodam. Wie zou die plaat nu genomen hebben. Origineel bedacht. Centrale compositie geslaagd ?? Lastig, maar die drie mensjes horen er wel op. GR. jos.

Kan een foto beter voldoen aan deze maandopdracht dan deze?
Want de omgeving is hier uiterst belangrijk, maar toch is de vogel nog onmisbaar!

Groeten, Joachim.

Je ziet aan de kwikstaart dat hij geen idee heeft van de attractie waarin hij terecht is gekomen. Dat vind ik er boeiend aan: twee volstrekt verschillende belevenissen van de omgeving voor mens en vogel.
De centrale positie voor de kwikstaart is hier wel nodig: anders zou je hem niet eens zien.

Prima!
Bert

Goed gezien. Aparte omgeving voor een Kwikstaartje. Ben het met Peter eens over de koppies. Groeten, Rob

Vind het een hardstikke leuke plaat.
Maar ik zie toch liever een steenuiltje tussen oude dakpannen Laughing
Gr, Kees

» Last edited by Kees Kroon on Tue 28 Aug 2012, 15:01; edited 1 time in total

prachtig gevonden, foto vind ik niet optimaal technisch gezien (te licht, niet superscherp)
maar verder erg leuk plaatje!

Erg leuk en prima passend binnen de opdracht. De tips omtrent de compositie zijn wel waardevol denk ik.
Mvg
Leo

Heel apart. Even kom je op het verkeerde been te staan en dat dwingt tot kijken. Compositie en afwerking van de vogel had wellicht beter gekund?

Deze inzending pas natuurlijk perfect in deze opdracht, erg leuk! Was een lager standpunt wellicht nog iets sterker geweest?

Mvg, Wouter

Very Happy Very Happy Very Happy Wink

Oh oh Den Haag, mooie stad achter de duine......goede inzending!

Heel origineel beeld en perfecte invulling van het thema!

Mvg, Theo

Leuke inzending. Vervreemdend ook.
Jammer: iets te hard licht.
gr
G

Inmiddels heb ik begrepen dat dit niet Madurodam is, en dat verklaart dat de mensen beneden gewoon rechtop staan en niet scheef op één been zoals dat bij ons in De haag nog wel eens wil gebeuren. Het zijn dus echte mensen, en we hebben dus met een reuzen-kwikstaart te maken, en dan voldoet dit natuurlijk totaal niet aan de opdracht, want wie zo'n reuzen-kwikstaart ziet die denkt niet meer aan een achtergrond, omgeving of wat maar.
Hoewel: Het is natuurlijk wel het feit dat die gebouwen zo klein lijken bij die enorme vogel vergeleken, dat hier de omgeving wel degelijk erg belangrijk, zo niet belangrijker is in het beeld - voor de suggestie!
Zeg, Teune (inmiddels is het bekend), heb jij deze waarneming wel gemeld? Veel reacties gehad? Wat een beest zeg! Je zal het op je dak krijgen.
Was je niet bang?
Ik vind dat de mensen wel erg ouderwetse kleren dragen.
Cool
grtz, josephine

Wink

:
 
Page 1 of 1