Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

Ik vind hem eigenlijk leuker dan je foto in het verzamelalbum! Niet alleen vanwege de Friese vlag, maar eigenlijk is het groothoekeffect hier nog een stukje mooier. En die uitgerekte hals.
Plompeblāren zijn het. En wel degelijk hartjes, want ... uh ... ze zijn de oorsprong van de hartjes, zeg maar. En ik weet niet of ik de ā wel goed heb, er moet misschien iets anders dan een dakje op. Je spreekt het uit als de scheveningse A, dus een beetje meer als een E.
Als een Fries een A zegt kun je er donder op zeggen dat er een O staat, zoals in Gosse, dat je dus als Gasse uitspreekt.
En om nog wat meer Fries aan jullie te leren: meisje, Famke dus, spreek je uit als Fangke. Dus alweer een letter geleerd: M = ng. Very Happy
Ja, die Josephine die kan je nog wel eens iets nieuws vertellen!
grtz, tante Schol

Ben ik eigenlijk wel met je eens tante Schol, maar hier vind ik de vlek in de achtergrond nogal storend. Naar aanleiding van deze foto heb ik besloten om de voorkant van mijn lens toch maar eens te poetsen, want er zat toch wel erg veel viezigheid om, waardoor het beeld op plaatsen te soft werd. Overigens denk ik dat deze generatie meeuwen garant gaat staan voor nog meer foto's. Vandaag had ik op een andere plek ook weer een jonge Zilvermeeuw, die mijn vingers op wilde eten.
Groeten, Leo

Ja, die vlek, nu zie ik het.
Zouden je vingers wel gezond voor meeuwen zijn?
Ik bedoel, als je ze gewassen hebt zit er misschien zeep aan, als je ze niet gewassen hebt misschien wel zout of mayo!
Daar worden ze ziek van.
Ik zou handschoenen aantrekken, voortaan.
Cool
grtz, josephine

:
 
Page 1 of 1