Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

heel mooi, kristalhelder water, wat knallen de poten eruit!
ik ben heel benieuwd, of een wijder kader hier mooier had gestaan. dan had je wat minder nadruk op het fonteintje, maar dan had je misschien meer spiegeling en ruimtelijkheid gehad.
GJ

Voldoet aan de opdracht, leuke plaat, jammer dat de achtergrond wat druk is, maar dat heb je meestal niet voor het kiezen.
Groet, Marianne

Staat wat krapjes en helaas vind ik de waterkolom wat te hard mee verscherpt of in elk geval komt ie bij mij te hard over. Wel beslist creatief met water.

Ja, leuk. Echt water en een prachtige fontein die de verstilde actie toch dynamisch weergeeft. Als het origineel het toelaat zou ik echter graag wat meer spiegeling terug hebben gezien. Die spiegeling lijkt met het stille water namelijk vrijwel perfect te zijn. Ben na bekendmaking van de fotograaf t.z.t. benieuwd of het origineel dit toelaat.
Eric

Wat een mooie spetter! Ik vind het jammer dat de spiegeling er niet op staat.

Gr van Micha

Fraai moment en zeker creatief met water. Op het juiste moment afgedrukt. Ben het eens met bovenstaande commentaren.

Groet Hans

Deze reiger maakt iets heel moois van het water.
Jammer dat hij het zelf niet kan zien.

Mooie invulling van deze opdracht!
Bert

Ik vind dit altijd leuke foto's !
Mooie wateractie en creatief. Toch was hier denk ik nog meer uit te halen geweest qua compositie.

Leuk, goede timing.
Het licht is wel erg hard om er een mooie foto bij te maken.

Gr Ton

Nou, ik vind hem knap hoor!
Heel knap!
Vooral knap omdat alles in de foto meedoet om het opspattende water met de kop van de reiger meteen de blikvanger te laten zijn.
Ik denk dat de sterke saturatie hieraan meedoet. Het water is zo blauw, het springt er echt uit. En het geel van de poten contrasteren daar bij, waardoor het effect nog veel sterker is.
De compo is net een beetje fout, denk ik, in leuke zin. De poten zijn een beetje te lang om binnen het beeld te blijven, lijkt het, en bij die ene gespiegelde poot zit iets wat er niet zou moeten zitten.
Combinatie van creativiteit, kwaliteit en prachtige kleuren en veel diepte.
Best wel knap hoor, om dat in 1 foto terug te zien ...
grtz, josephine

Prachtfoto...'t is dat jij het zegt: witwang... ik kan hem namelijk helaas niet zien Wink. Wat spetteren die kleuren. Zijn ze echt zo geel, die benen?
Mooi hoor!

Monika

Mooie creatieve kuil heeft de reiger in het water gemaakt.
Groeten, Leo

Wow, deze foto vind ik fantastisch. Je hebt een egen draai aan de opdracht gegeven, en deze goed uitgevoerd. De timing lijkt me cruciaal bij zo'n foto.

Groeten Michiel

:
 
Page 1 of 1