Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

Leuke foto van deze zilvermeeuw die zijn / haar pullen voert!
Erg mooi belicht en het moment is erg leuk. Net niet het moment an voeren, maar de oudervogel heeft al wel wat voedsel in zn snavel!
Mooie uitsnede ook, de centrale plaatsing, pakt erg mooi uit.

Groet,
Thijs

mooie foto van een mooi moment. goede omschrijving!
GJ

Tja het voeren van de jongen zie ik toch echt niet hier?

Gr,
Marco

Het is ook maar net hoe je de opdracht inkleurt...natuurlijk worden de jongen hier wel gevoerd...niet alle vogels stoppen het voer in de bek van hun jongen...veel leggen het voor ze neer...ook dat is voeren volgens mij, en in de opdracht staat nadrukkelijk dat er ook een oudervogel in beeld moet staan...wat mij betreft dus een prima uitvoering van de opdracht..

ik vind het ook een leuke foto, technisch gezien misschien wat te geel...mag van mij wel wat frisser

Och .... Ik vind hem leuk!!!!
Die aandacht die er is - alles lijkt hier te draaien om de verzorging die de jongen verwachten en gaan krijgen. Mooi moment, goed gezien.
Het zou wellicht nog sterker worden als hier en daar een reepje wordt verwijderd, maar zo met het onscherpe struikje in de achtergrond heb je hier toch wel een heel mooi tafereeltje, dat ook nog behoorlijk krachtig in beeld is gebracht.
Het gelige zie ik, maar het kan nog wel vind ik
grtz, josephine

Het moment lijkt mij wel OK, de foto oogt op mijn scherm wel wat zwaar.
gr
G

Toch een prima ouder/jong foto en inderdaad wordt bij de ene ouder het voer neergelegd en de andere ouder stopt het in het snaveltje!

Groetjes R&G

Dit vind ik toch wel een hele leuke. Twee meeuwtjes, de een bij het voer, de andere loopt er verwachtingsvol heen. Dat geeft beweging.
Het voer is ook nog goed te zien. Alleen zou de bewerking iets zachter kunnen, en misschien kan de uitsnede iets strakker, maar niet veel.

P.S. Nooit geweten dat meeuwenkuikens zulke leuke bolletjes zijn.

:
 
Page 1 of 1