Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

Houding van de eend vind ik niet heel bijzonder en onder het thema 'achtergrond', vind ik deze foto niet echt goed voldoen, omdat de foto (in mijn ogen) niet echt een achtergrond heeft (meer 1 groene vlakte).

Groet,
Thijs

Smile
mooi gebracht vooral

leuke foto, er zit een achtergrond aan, maar die eist geen grote rol vind ik.
GJ

De maandopdracht maakt een heel brede interpretatie mogelijk. Ik zoek bij deze foto naar de interpretatie binnen de opdracht. Wel een mooie foto door het volledig aangesloten kroos op het water.
Groet, Eric van Roon

dit is nu juist wel wat erik heeft bedoeld volgens mij...geen 'vervuilende' omgeving die afbreuk doet aan de vogel(s) in het beeld maar een omgeving die juist iets toe voegt..prachtig!

Ik vind het heel goed gezien en de foto nodigt uit om er lang naar te kijken. Geen beweging in het kroos te zien! geen golfje, geen plek waar het kroos een beetje wijkt vanwege de duik die de eend gemaakt heeft - je blijft je verwonderen! Zo eenvoudig en toch zo sterk.
Knap hoor - ondergrond, achtergrond, omgeving, whatever - voldoet op heel originele wijze aan de opdracht en het is een foto die veel aandacht verdient.
grtz, josephine

Geestig, abstract en niet voor de hand liggend.
Mooi in het vlak en zonder de schaduw zou hij saai zijn.
Knap dus.

Gr. arnold

Aparte invulling. Lekker eens geen scherp oog zichtbaar Laughing
Geslaagde invulling nmm.
Groet, Bert

Zonder schaduwen had ik het nog mysterieuzer gevonden.
Creatief bedacht.

Groet, WvB

Leuke inzending! Voor mij geloof ik niet de winnende, maar wel erg creatief.

Gr. Johannes

Toen ik de thumb zag dacht ik dat er een eend in een golfputje was gekropen, hole in one, zo aaneengesloten zit het kroos dus. Leuke foto, maar ik vind em niet bij deze MO passen.

Groet Hans

erg mooie foto, goed uitgevoerd, maar bij het thema van de m.o. heb ik een andere beleving.
Groet, Henk-Jan

Ik vind deze foto wel grappig, hij valt meteen op Smile

Zeer creatief! En ik zie er vooral veel humor in Very Happy Je vraagt je af wat die eend daar onder water te eten heeft dat ze zo lang onder blijft dat het kroos weer dicht zit. Leuk!

Niet voor het eerst gedaan (herinner mij de ijsschotsen/zwanenkontjes van een eerdere maandopdracht), toch wel een mooie uitvoering. Zelf zou ik de abstractie nog meer benadrukken door de schaduw binnen de compositie een prominentere plaats te geven. Boven een reep eraf (ik lijk Josephine wel Wink), beetje schuiven...

Prima invulling, mooi concept.

Monika

Leuke foto, maar m.h.o. op de maandopdracht ("het moet gaan om de achtergrond") zie ik de voorgrond en achtergrond vrijwel gelijk.
Nogmaals een originele foto maar niet voor de M.O.

Groet, Johan

Een ieder bedankt voor de vaak onderhoudende commentaren. Had nog geen ervaring met de maandopdracht. Ook leuk om te lezen hoe verschillend de reacties zijn voor het al dan niet bij de maandopdracht passen van deze foto. Mijn beschrijving bij de foto geeft ook al aan dat alles niet zo éénduidig hoeft te zijn. Ikzelf vind hem natuurlijk wel passen en Josephine omschrijft mijn gevoel bij deze foto het beste ("ondergrond, achtergrond, omgeving, whatever").

Groet,
Sieb

:
 
Page 1 of 1