Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

Naar mijn bescheiden mening zitten er toch teveel takken voor. Al is het natuurlijk wel een mysterieus plaatje.

Gr,

Peter

de tekst vind ik grappig maar de foto is niet mijn smaak. grt. guido

Niet helemaal mijn ding, maar lijkt inderdaad wel in stukken uiteen te vallen.

Gr, Steven

idd alsof ie helemaal verstrikt is geraakt...knap gezien en uitgevoerd!

Geeft de impressie van een foto gemaakt bij maanlicht, vanuit artistiek oogpunt vind ik het een mooi beeld! Mooi en mysterieus.

Grappig! Ik vind de weespiegeling interessant.

groeten, Pauline

Beetje hetzelfde gevoel als Harry. Je probeert regelmatig dingen uit die mij ook weer inspireren tot experiment. Ook dit idee vind ik knap gezien en interessant. Ik denk dat de reden voor mij dat het het toch net niet is te maken heeft met de achterste helft van de vogel. Daar vind ik de strepen te warrig, te takkerig, te dicht op elkaar lopen. Dat verbreekt de betovering van de strepen van de voorste helft van de vogel.
Maar wel weer een foto die meer dan gemiddeld mijn aandacht en tijd opeist en mij aan het denken zet over de eigen fotografie(mogelijkheden).

Groet,
Sieb

gaaf idee, mooie glas-in-loodreiger

(je hinkt denk ik op twee benen: 1) nachtbeeld, 2) gebroken reiger. De laatste vraagt om een geconcentreerdere - krappere uitsnede, iets van 1/3 van dit beeld - deze afwerking is dan prima -... het eerste vraagt om een grijzer/vager beeld om als nachtfoto herkenbaar te kunnen gaan. OK, je camera toont geen ruis onder 3200iso...

Anderzijds, zilverreigers zitten bij de lichtomstandigheden die je suggereert in hun slaapboom: geschiedvervalsing.
Smile
compliment

Scherven idee is leuk maar je hebt teveel moeten bewerken om het er uit te krijgen. Daarnaast vind ik de Reiger te donker (gevolg van die bewerking?). Uitvoering moet beter kunnen.

Dank aan allen die meedachten.

groeten
Arno

:
 
Page 1 of 1