Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

Subliem! Dit is het helemaal als het gaat om een foto van een vogel in het landschap. Dat de omgeving iets zegt over de vogel. Ook goed gewacht op die vier personen!

Heel jammer dat de foto naar rechts helt. Maar dat is dan ook echt het enige.

groeten
Arno

Ongelofelijk deze! De soort natuurlijk, wat zou ik zelf gepopeld hebben om die er eens dik op te zetten, portretje, lekker dichtbij en zo! Maar hier is is zo gaaf in zjin landschap te zien, dat ie moet delen met de eeuwige wandelaars ... Ik heb zelf eens zo'n wandelingetje gemaakt, in de hoop zo'n soort vogel tegen te komen. Tuurlijk niet! En jij hebt de luxe om er nog een stukje landschap bij te zetten!
grtz, josephine

in één woord: prachtig. voldoet helemaal aan de opdracht.
GJ

Sluit me aan bij de anderen, prachtig opgezet beeld !

Precies goed; de Alpensneeuwhoen in zijn landschap, vertrouwend op z'n schutkleur. De meeste keren zal je hem nietsvermoedend voorbijlopen.

Gr, Anneke

wat nou alpensneeuwhoen...waar dan?...dit is alleen maar landschap...verrek...daar zit ie...en dan nog wel zo prominent en groot in beeld ook...wowowow


en die mensen maar denken dat ze gefotografeerd worden!..(wel dapper hoor...met zo'n kleintje zo hoog wandelend in de bergen!!)

Geweldige inzending! Ik denk een kanshebber, maar niet te voorbarig, ik moet nog heel wat foto's bekijken en beoordelen.....

Heel mooi, de vogel die opgaat in de omgeving, het weidse zicht, en het bewandelde pad, dat ook onderdeel van de omgeving is.

Groet,
sieb

Ook hier veel te zien, ver te zien, detail te zien. Een interessante foto met een weergaloos mooi alpensneeuwhoen (ik wist niet eens dat dat bestond, moet je nagaan...). Er blijft altijd iets te mekkeren over: Opbouw had mooier gekunt, als de mensen bijvoorbeeld iets links van het sneeuwhoen waren geweest en de foto lijkt iets naar rechts te hellen. Maar wat een moment!

Monika

Wat een camouflage kleuren. Pracht totaalbeeld. Helaas ietsje scheef naar rechts.

Kort brandpunt om het landschap mee te laten doen, leuke vogelsoort, door de mensen op de achtergrond een leuke verhalende foto. Deze heeft beslist de X-factor.
Groeten, Leo

Veel prachige vogel en veel landschap, wat wil je nog meer.
Luut

Erg fijn, deze spannende foto.
Sterke inzending.
gr
G

Voldoet uitstekend aan de opdracht, bijzondere soort, top,
groet, Marianne

gaaf

Jaaa, dit is wel een toppernzeg!
Wim

:
 
Page 1 of 1