Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

Mooie kleurtjes, mooie beeldopbouw. Je had er nog voor kunnen kiezen om de vogel iets lichter te maken. Nu oogt het een beetje grauw waardoor de vogel een beetje wegvalt.

groeten
Arno

moeilijk of dit nu landschap of omgeving is. ik neig iets meer naar het laatste. maar ik vind het wel een hele mooie foto met een interessante soort!
GJ

Mooi - al zijn er wel wat puntjes, zoals de onderste reep (een kwart ongeveer), die kan er volgens mij gewoon af. Daarvoor in de plaats ietsje meer ruimte aan de bovenkant. Ik vind de kleuren hier juist wel goed werken. Een beetje ingetogen, en de patrijs valt zelf voldoende op. Dat is ook vanwege zijn steen, maar dat mag he - hulpmiddeltjes. Die gebruikt hij zelf ook om wat meer van zijn omgeving te zien. Maar als je dus aan de bovenkant meer landschap laat zien, komt het direkt ook meer over als landschap, zeg maar.
Toch mooi hoor! Heel mooi
grtz, josephine

Zulk soort vogels hebben altijd een prachtig ruig landschap om zich heen; zo ook deze! Heel mooi hoe hij op de rots zijn leefgebied overziet. Voldoet precies aan maandopdracht.

Gr, Anneke

fijne inzending...de hitte druipt er van af en de soort die je daar dan tegen kunt komen, als je dat geluk al hebt, staat er triomfantelijk in te pronken...genieten!

Dit is ook een prima inzending. Een klein strookje eraf aan de onderzijde had echter mijn voorkeur gehad.

Mooie omgeving, fijn in beeld gebracht. Ben het deze keer niet met Ruud eens (de patrijs komt anders te veel in het midden te zitten). Als je daarentegen een grote reep eraf haalt en er een pano van maakt, kijkt hij mooi naar de hoek en kijken wij mee. Vogel iets lichter en je hebt een topfoto Smile

Monika

Vogel staat netjes in het landschap. Mooi soort.
(Heb deze vogel 1x gezien maar dan alleen zijn koppie.)

Is iets teveel habitat en te weinig landschap voor mij.
Luut

Mooi. Leuke vogel, die laat zien in wat voor gebied hij zich op zijn gemak voelt. Naar mijn mening een van de foto's, die voor mij echt voldoet aan mijn idee van een vogel in een landschap.
Groeten, Leo

Mooi zoals hij daar op die steen staat en uitkijkt over het dorre stenige landschap. Prettige diepte ook in de foto.

Groet,
Sieb

Mooi!
Ik denk dat de omgeving net ruim genoeg in beeld is en genoeg elementen bevat om van een landschap te kunnen spreken.
Of hoop ik dat alleen maar?
Hoe dan ook, ik vind het een goede inzending.
gr
G

Ook ik vind dit een van de betere inzendingen! Erg mooi zo op die steen, uitkijkend over zijn territorium / landschap.
(wellicht had je bij een net wat lager standpunt net wat meer landschap in deze foto kunnen creŽren, bvb door de horizon in beeld te hebben (zorgt voor wat diepte). )
Eens met Arno dat je de vogel nog iets had kunnen oplichten.
Maar hij is gaaf!

Groet, Thijs

Dit vindt ik een fraaie plaat om langer naar te kijken.
Groet, Marianne

:
 
Page 1 of 1