Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

Zou het komen omdat het geheel een spiegelbeeld in het water is?

Dit hoef je niet zo moeilijk te doen hoor Karel. Er is wel een PhotoShop-filtertje voor Very Happy .....Even serieus, dit is natuurlijk wel veeeeel leuker.

Verdorie ik krijg er geen zicht op. Is dit ondersteboven binnenstebuiten in het spiegelbeeld dan?
Oppassen voor de hoofdpijn hier.

Denk dat dit gewoon spiegelbeeld is in het water Very Happy

Bedankt Karel, morgen eerst even naar de fysio om mijn hoofd weer recht op de atlas te zetten!!! Volgens mij een spiegebeeld, maar er lijkt meer aan de hand te zijn.

Lijkt mij dat je het orgineel op de plek van het spiegelbeeld hebt geshopt. Question

Karel, Volgens mij staat de Blauwe Reiger op een verhoging, met wat sneeuw/ijs/water erop waardoor sommige elementen weerspiegeld worden. Achter deze verhoging ligt weer water/ijs, waardoor sommige elementen daar ook weerspiegelt worden.

» Last edited by Jos Welbedacht on Sun 18 Dec 2005, 22:15; edited 1 time in total

tja, foto op zijn kop en alleen het spiegelbeeld van de reiger in het water hier afgebeeld, leuk gedaan, ik vond de reiger al niet helemaal scherp lijken, niks voor karel dacht ik.

Very Happy schitterend, Karel!

Volgens mij is dit een spiegelbeeld dat 180o geroteerd is.

haha .. geweldig .. leuk idee Karel !
Hans

Shocked FF kijken Rolling Eyes , eerst een habitat gemaakt ergens een reiger uitgehaald en op de habitat gemonteerd daarna een voorgrondje ergens vandaan en ook gemonteerd ? #Mad nee, eerst waterspiegeling met riet en reiger?,,,,,,,,,nee,voorgrond,he er is ook iets gedraaid of toch,? Question Nee,, #evil ,,,aaaaarrrggg,,(hoofdpijn) je hebt een hoop uit te leggen Karel (morgen ziektewet) Twisted Evil

Hij staat op een verhoging aan de waterkant. Rechts van hem staat een berkje.

De foto staat op zijn kop. De reiger is het spiegelbeeld van een reiger die buiten beeld aan de oever van het watertje staat waarin dus wel het spiegelbeeld te zien is. Gewoon je monitor ondersteboven houden.

Marcel

ja dat is het . Bedankt voor de tip Marcel.

prachtige vervreemdende foto, karel.
ik ben beniewd wat ie op zijn kop doet (en ga dat strakjes digitaal proberen en niet door mijn scherm onderste boven te houden.

:
 
Page 1 of 1