Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

Ik vind dit gewoon een geweldige plaat, Hans! Mooi hoe je de beweging ziet uitgevoerd worden van links naar rechts alsof het om naast elkaar gemonteerde beelden van dezelfde vogel gaat. Knap!

Super, Hans ten top! Dikke proficiat. Als dat geen ritme is dan kan Cesar Zuiderwijk niet drummen!
Groet, Rudi

Edit: Verschillende keren de foto's van de inzendingen bekeken en na een schitterend kerstfeest (veel te veel gegeten en gedronken) zitten we nu nog eens naar de foto's van de MO te kijken. Dit is werkelijk een superplaat Hans, voor mij, maar vooral voor mijn vrouw ben jij de favoriet. Maar we zijn er wel over eens dat je ritme hebt door "vogelactie" en ritme door "landschap". Aangezien het hier om een vogelsite gaat krijg je van ons in elk geval de prijs! Onnavolgbaar jou foto.
Door meerderen werden wij hier naar voor geschoven als favoriet, en alhoewel we de beer niet verkopen voor ie geschoten is, ... Het is een hele eer om met jou te mogen concureren!
Zalig Kerstfeest!

» Last edited by Rudi Debruyne on Sun 25 Dec 2005, 2:08; edited 1 time in total

Voor mij is dit nummer één. Qua ritme. Alsof ze lang hebben moeten oefenen om aan de voorwaarden te voldoen en het hier eindelijk lukte.

Je hebt weer een mooie plaat ingezonden, Hans!
Wat mij betreft de #1, maar laten we niet te vroeg juichen Razz

hij is bijzonder leuk.
streng ritme wat van links naar rechts steeds exuberanter wordt (ik heb er geen ander woord voor).
klein nadeel is dat de linkervogel te veel naar links staat.

De foto op zich is niet ritmisch. De ganzen daarintegen voeren een heel ritmisch soort ochtendgymastiek uit. In mijn ogen dus een andere interpretatie van ritme (natuurlijk is dat toegestaan). Erg originele en hele mooie foto.

heel goed moment prachtige opname,helemaal in overeenstemming met de maand opdracht.

deze vind ik erg mooi en de ritme spreekt voorzich .

Originele, leuke plaat maar voor ritmiek had er volgens mij nog zo'n rijtje van 3 naast moeten komen te staan.

Knappe foto Hans. Heb je die Dwerggans er hier afgesneden?

De actie die je in deze foto kan zien is een gevolg van een perfect ritme, heel mooi.

Wie durft van zo'n geweldige foto nog iets te zeggen? Ik probeer toch iets. Hij valt een beetje om, eerder gezegd, de linker vogel is ahw te klein tov de rechter waardoor het lijkt of de foto scheef wordt. Verder is ritme voor mij niet al te perfect, en dat is hier bijna het geval. Verder ben ik natuurlijk jaloers dat ik niet zo'n prachtplaat heb gemaakt!

Erg leuke foto. Ritme zit in het dansje, maar Hans heeft vast met een trommeltje de maat aangeslagen.

Dat wil zeggen, het is niet alleen maar mazzel om zo'n foto te kunnen maken.

Het vergt heel veel geduld en inzicht in het gedrag van de vogels om op het juiste moment op de juiste plaats met de juiste lens deze foto te kunnen maken.

Met Hendrik eens, verder vind ik de bewegingsonscherpte iets teveel en lijkt het ook een behoorlijek crop, maar in dat laatste kan ik me vergissen, ik ben ook geen expert. Iig een comische foto en in een bepaalde definitie van ritme erg goed. Dit is meer melodie dan ritme denk ik. groeten

Vind hier het moment van opstijgen tot loskomen van de grond wel ritmisch. Echt aktieritme.

Geweldig, niet alleen ritmisch een goede foto maar ook de foto in zijn geheel. De Kolganzen staan er duidelijk, goed en mooi op. Dat speelt ook mee, heel goed.

hier zit zeker ritme in de dansende ganzen, maar vind er toch wat teveel onscherpte in de ganzen zelf zitten om voor mij de winnaar te worden.

» Last edited by Lesley van Loo on Sat 31 Dec 2005, 18:16; edited 1 time in total

Als dat geen ritme voorstelt, één van de beste inzendingen.

gefeliciteerd hans,
mijn 1e voorkeur was minder exuberant. Maar zelden heeft een winnende foto het winnende gevoel zo helder uitgedrukt. Ik juig met ze mee voor jou.

Goed gezien Peter! Had ik niet aan gedacht, Prachtig!!!

Prachtfoto met ritme!

:
 
Page 1 of 1