Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

Mooi beeld - Sober en eenvoudig, het omzetten in zwartwit doet het goed hier. Op 1/3 van onder de landtong of hoe je het wilt noemen met daarvoor nog zichtbare meeuwen, op 1/3 van boven nog wat aandacht voor de horizon. Schijnbaar simpel, maar heel veel te zien hier. Op een bijzonder fraaie en originele manier.
Knap
grtz, josephine

Mooi beeld van de drukte ter land, ter zee en in de lucht die altijd heerst rond ganzen gebieden. Zwart-wit versterkt de drukte mooi en verstilt de achtergrond, waarin een subtiel lijntje nog net de horizon, en daarmee de diepte, aangeeft.
Mooi anders. Anders genoeg?


Groet,
Bert

Kan mij wel bekoren! Zwart wit maakt het verschil!

Ganzen op water zijn voor mij dan weer niet zo anders, zie ik hier bij de nevengeulen van de IJssel ook best vaak. Zeegangen zijn weer een ander verhaal. De foto is wel mooi, en door de omzetting ook wel wat anders.

Sieb

Heel mooi gedaan, maar voor mij is de omzetting naar zwart-wit niet echt voldoende om er een 'gans-anders-foto'van te maken.
gr
G

ik vind dit helemaal goed...mooi zwart wit effect zo...voor een rotgans uitermate geschikt..

Net als met de MO van vorige maand "les is more" begrepen ook veel BPers de opdracht niet helemaal goed. Toen waren er drukke en schreeuwerige foto`s goed ingevuld voor de MO (?). Nu is de MO de "kijkers overtuigen dat dit de mooiste ganzenfoto is" en dat is deze helaas niet.

Vriendelijke groet
RTL

Helemaal goed deze, artistiek, anders en fraai om naar te kijken.
Mooie beeldopbouw ook. Paaltjes en zandplaat in de achtergrond maken het plaatje compleet.
Anders dan anders en dus een goede inzending.

Groeten, Thijs

Voor mij niet speciaal genoeg. Zwemmende ganzen zie je daar idd dagelijks. Vind het omzetten naar Z/W niet goed uitpakken hier, met de veel te lichte achtergrond.

Willem

:
 
Page 1 of 1