Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

Glasheldere foto.
Mooi!

deze uitsnede bevalt me nog beter dan je eerdere, hans

een mooi klein lieflijk verhaal wordt hier in prachtige kleuren verteld.

Erg lief moment bij een wat als onsympathiek bekend staande soort. Moment wordt versterkt door de krappe inkadering. Ik vind het licht wat hard en de foto heeft voor mij iets teveel voorgrond.

Foei, wat zijn die Meerkoetkuikens toch lelijk en toch zo aandoenlijk.
Bijzonder mooie foto!

Een van mijn favorieten, blijf het een prachtig moment vinden. Hard licht, des te knappper dat de vogels er zo op staan. (alleen lijkt het alsof de foto een beetje naar rechts helt, of is dat optisch bedrog?)

Met de andere commentaren eens (Hendrik) , maar zie ook commentaar bij je andere foto.
groet

Een keer niet met Hendrik eens Wink volledige reflectie van de bles mag niet ontbreken (hoewel je daardoor wel ziet dat Luc gelijk heeft, maar het stoort niet echt). Hoog emotioneel gehalte in deze foto, zou bijna een oneerbiedige vergelijking met een andere moeder met kind maken, maar dit kan natuurlijk ook de vader zijn Cool
Ik werk al bijna 20 jaar aan mijten en eindelijk staat er één op een mooie foto!
Wat mij betreft zeker een kanshebber.

Prima plaat met fijne inter-aktie. Uitsnede helemaal goed en itt Hendrik vind ik de voorgrond niets teveel hebben, juist omdat je nu de volledige weerspiegeling van de adult te pakken hebt.
Knap werk om toch van een wat saaie soort als de Meerkoet zo´n beeld neer te zetten. Kanshebber!!

Vond al bij de eerste plaatsing dat dit een meerkoetfoto was (is) die waarschijnlijk nooit meer zal worden overtroffen. De klasse druipt er af. Kleuren, compo (hier nog beter dan de 1ste) en actie vormen een zelden gezien geheel. Enig minpunt(je) is het té feele wit bovenaan de bles.

Hele mooie foto van een heel mooi moment . Na het zien van de film life of birds zal ik deze vogels nooit meer zo zien als daarvoor.
Ik had graag de hele meerkoet gezien.

Hans ik vind dit zonder meer 1 van de allerbeste plaatjes die je op BP hebt staan. Een mooi intiem moment, belichting en scherpte zijn super. Voor mij is dit 1 van de kanshebbers.

Kanshebber, absoluut. Valt niet mee om van een soort als de Meerkoet een intiem, en zelfs schattige foto te schieten. En dat is je op een voortreffelijke wijze gelukt. Prachtplaat!

Eens met Rudi. Een plaat waar je naar kan blijven kijken en dat van een zo gewone soort! Meesterlijk.

Misschien dat als de hele Meerkoet er had op gestaan... Blijft een geweldige foto. Vooral de belichting en scherpte en moment van afdrukken zijn uitmuntend.

Topfoto! Een heel mooi gekozen uitsnede.

Prachtige foto met een pefecte uitsnede. Kers op de taart is toch wel de rode watermijt. Fantastisch!

Mooi gedetailleerde plaat,foto verteld het verhaal helemaal.Ik weet niet wat ik moet zeggen over de afgesneden oudervogel,ik denk niet dat het stoort.

Schitterende opname van een aandoenlijk moment. Zeker een van mijn favoriete opnames in deze competitie. De rechter afsnede stoort zeker niet omdat de aandacht naar het voeren wordt getrokken.

Een hele sterke foto. Ik vraag me af of de foto nog aansprekender zou zijn als de volwassen vogel er helemaal op had gestaan.

Chris

Mooi voorjaarsplaatje.

Ook een hele mooie gedragsplaat van een lastig te belichten soort. Jammer dat hij iets scheef in beeld staat. Van mij had hij nog closer in beeld gemogen want dit gedrag is natuurlijk subliem. Heel fraai moment.

kan best tegen kritiek, maar met de hier meest gelezen kan ik echt niet zo veel. foto zou scheef staan; kijk eens naar de horizontale lijn van het jong? waterpas of niet? dat het riet dan wat scheef groeit komt echt voor hoor.
wat betreft de mate van crop het volgende.
mijn eerder getoond versie was ( nog ) meer ingekaderd. dit om het accent op de aktie van het voeren te concentreren. nu er een limiet gesteld was bij deze competitie aan het aantal pixels, was dit voor mij "tweede keus". meer beeld kan in mijn ogen dan ook echt niet; het zou de foto veel flauwer maken en bovendien, wat zou het toevoegen?

Mooie foto. Er is alleen iets mee, wat weet ik niet precies. Misschien de wat onnatuurlijke kleur van het wit in de snavel? Contrast lijkt erg hoog maar dat vind ik wel mooi.

Intiem moment, zachtheid straalt er van af. Actie, belichting, compositie, kleurschakeringen maken het geheel tot een erg aantrekkelijk beeld.
Foto lijkt wel een beetje horizontaal te staan Cool

Ook een heel (!) mooie. Ik had hem liever iets lager in beeld gezien, de reflectie in het water vind ik niet essentieel in deze. Moeilijk te belichten soort zo mooi (scerpte, belichting) met uniek gedrag op de foto: hoge score.

:
 
Page 1 of 2
Goto page 1, 2  Next