Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

Gave soort en een mooi vliegbeeld - ik doe het je niet na. Het fijne detail mis ik een beetje, de kop is zo prominent in beeld dat ik zou verwachten wat van die ragfijne veertjes te zien.
Ik zou hem toch maar goed bewaren
grtz, josephine

Een hele fraaie plaat die perfect voldoet aan de opdracht, groet, Marianne

Mooi de indringende blik van dit leuke vogeltje gevangen.

Er komen de laatste tijd veel vliegende roodstaarten voorbij. Knap werk hoor. Je hebt ondanks de juiste apperatuur toch wat geluk nodig bij zulk soort opnamen.

Gr,

Peter

Wat mij betreft de winnaar.

Nou, die voldoet wel aan de opdracht.
Fraaie waaiers, oogcontact, mooie, kleurige, kleine vogel en rustige achtergrond met nog een beetje licht van boven.
Ben wel benieuwd naar wat meer informatie; ik heb dat ook vaak genoeg: dat ze mooi mijn kant op vliegen, maar hoe er een foto van te maken, daar zou ik wel meer van willen weten.

Klasse hoor!
Groet,
Bert

Schitterend op de foto weten te zetten.

Gr henk

Ik heb eerst alle inzendingen bekeken en helaas de scherpte ontbreekt bij velen daarvan. Dat er zo weinig worden ingezonden is logisch. Het is het lastig scherpstellen bij vliegbeelden maar wel essentieel voor het slagen ervan. Zelfs bij deze inzending begint de echte scherpte iets achter de kop. Hierdoor komt de vleugel en de rug wel scherp in beeld. Dit is m.i. de beste inzending.

groet,
Cor

Kijk, die komt zomaar mijn huiskamer binnenvliegen.
En dan ook nog even kijken of ik hem wel goed zie.
Mooi dus.

Met afstand de beste vliegende ZANGvogel.
gr
G

Ik heb deze genomineerd, omdat ik het de beste inzending vindt. Scherpte op de kop kan beter, maar deze opdracht is dan ook ontzettend moeilijk. Met een sluitertijd van 1/5000 en f4 had je nog ruimte om bijvoorbeeld te kiezen voor f7 en dan zou je waarschijnlijk nog rond de 1/3000s uit zijn gekomen. Dan was er net een beetje meer scherptediepte.

Ik ben benieuwd of de vogel naar aangeboden voer vliegt.
Dat maakt het maken van een vliegbeeld misschien iets makkelijker.
Geen oordeel, begrijp mij goed.
Ik vind het een erg mooie foto zo met de vleugels omlaag.
Compliment.

groet Douwe

Mooie vluchtfoto van deze gekraagde roodstaart! Voor mij persoonlijk de beste foto! Wat leuk is dat volgens mij Henk een projectje van de gekraagde roodstaart heeft gemaakt.Ik heb verschillende foto's de afgelopen tijd op birdpix voor bij zien komen.

Groet,

Henk

De winnaar van deze maand. Schitterende foto. Ik mis echter de spontaniteit, die ik bij andere foto's wel terug zie. gefeliciteerd.

Groet Hans

:
 
Page 1 of 1