Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

Laughing

Laughing Laughing
GJ

Humor!

Grappig! Goed bedacht. Goede uitvoering en bijpassend commentaar. Leuk die vlieg erbij.

Groet Hans

Tja.... de opdracht was "iets met water"......

geniaal vind ik deze...mooi die silhouetjes van de duifjes door het beregende raam te zien...echt een vondst!

Ook hier: copy paste Teune. Wat mij betreft mag deze winnen.
Er is nog één klein dingetje, beestje moet ik zeggen, dat wat meer aandacht mag. Het vliegje. Die is mee ontruist. En dat verdient hij niet, hij zou wat detail mogen hebben, een beetje extra, zodat hij wat volwaardiger meedoet.
Prachtig zoals jij van zo'n verzopen dag nog iets gaafs maakt.
grtz, josephine

heel origineel!
maar niet zo vogelig voor mij.
grt. guido

Ik vind m ook origineel bedacht, maar het leuke idee maakt het voor mij nog niet direct een topfoto.

Verreweg de origineelste foto, waarvoor applaus!
Ik vind de tortels toch iets teveel vage witte vlekken om er überhaupt vogels in te herkennen, met iets kleiner diafragma zou het wellicht net wél gelukt zijn.
Geweldig leuk idee!

Groet,
Bert

Anders dan anders. Hou ik van. Vind deze wat minder geslaagd doordat de duiven onherkenbaar zijn. Had meer in gezeten.

gr. Erik

Goed bedacht, dat wel. De beste vogelfoto in dit thema, dat niet.

groet,
Cor

Laughing THX voor alle commentaren & nomi`s ,
Ik voorspelde dat ik de meeste "hits" op mijn foto zou krijgen (daar doe ik het voor) Op de (waarschijnlijk) winnaar "de ijsvogel "na heb ik ze , missie geslaagd.

Vr. Groet RTL

P.S. wel jammer dat na 2 maanden tijd de inzendingen nog steeds minimaal waren. Ik wil dan ook een voorstel doen , dat we OOK in de vakantietijd de MO ook gewoon in 1 maand doen, en niet in 2. Willen jullie hiermee instemmen ? En MR, willen jullie dit in jullie vergadering als agendapunt bespreken?

Als aanvulling op de opmerking van RTL:

Ik vind het een erg leuk initiatief, zo'n maandelijkse competitie. Maar ik vind de zichtbaarheid alleen minimaal. Je moet weten dat dit verscholen album bestaat, en op welke datum de nieuwe foto's erin worden geplaatst.

Een opvallende melding+link op de homepage lijkt me handig, zodat er meer mensen de foto's bekijken en commentaren geven.

Voor nieuwe mensen hier op de site is ook niet duidelijk hoe het systeem met verborgen nominaties werkt. Het lijkt me ook handig als dit bij elke maandopdracht wordt vermeld.

hopelijk wordt jouw commentaar ook nog gelezen vincent...ik ben het helemaal met je eens...de maandopdracht is ideaal voor nieuwkomers hier en zou veel meer aandacht moeten hebben...ronduit teleurstellend vind ik daarnaast dat ook veel deelnemers niet eens de moeite nemen om te reageren op de foto's van hun mededeelnemers

:
 
Page 1 of 1