Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

Je hebt wel een spannende soort voor de MO - kun je dat beest niet richting Scheveningen sturen? Ik vind het knap zoals je hem nog met de bebouwing er op hebt staan, want hij vliegt wel hoog. Tegelijkertijd wel jammer dat hij toch niet wat lager vliegt en daardoor vr het huis zou uitkomen. Voor de samenhang bedoel ik.
grtz, josephine

Dit krijg je niet vaak voor de lens! Zo'n zeldzame vogel en dan nog vlak bij de bebouwing. Mooie opname.

Inderdaad een zeldzaamheid, dus dat is een flinke plus. Misschien had je de scherpte van zowel achtergrond als vogel wat kunnen vergroten door een grotere scherptediepte te gebruiken. Je had nog wel wat speling gezien de 1/2500.

Voldoet goed aan de opdracht en een heel fraaie soort,
groet, Marianne

voldoet goed!
grt. guido

Die wil iedereen wel voor de lens! Door hoge positie iets minder nadruk op de bebouwing.

Prachtige soort en goed binnen de MO vastgelegd maar de bebouwing doet wat afbreuk aan de vogel.

Vind zelf de positie van de vogel wel mooi. De bijzonder soort komt goed uit tegen dat blauw, en tegelijk is er de suggestie dat de Steppe voor voor je luxe nieuwbouwwoning kan beginnen.
De bouwkraan op de achtergrond lijkt aan te geven dat er meer nieuwbouw komt, en wellicht minder Drentse Steppe (bedenk ik mij allemaal bij deze fraaie inzending).

Groet,
Sieb

Of de Kiekendief bij toeval of bewust voor de bebouwing is gefotografeerd dat laat ik in het midden. Het is een mooie inzending omdat je deze combi niet gauw verwacht.

groet,
Cor

Dit vind ik een hele goede inzending! Ik vraag me ook af of deze foto bewust is gemaakt voor de opdracht, maar dat maakt eigenlijk niet uit. Klasse!

:
 
Page 1 of 1