Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

Prachtige stedelijke combinatie. Goed uitgevoerd. Fraaie kleurstelling.

Heel leuk gedaan zo. Weer eens een wat andere achtergrond dan een rietveld.

Ik denk dat dit zo ongeveer is wat bedoeld werd met een vogel en bebouwing. Fraaie kantoorgebouwen, daar wordt tegenwoordig goed over nagedacht. De perspectivische vertekening vind ik wel jammer. Vroeger had je technische camera's, met zo'n balg, waarbij je de lijnen bij de opname al netjes haaks kon zetten, nu hebben we daar software voor. Mooie foto - ik kan er niet om heen.
Prachtig zelfs en prima voldoend aan de opdracht.
grtz, josephine

deze vind ik echt goed. mooi strak gebouwen patroon en vogel goed in beeld.
grt. guido

Mooi beeld! Dat de lijnen leiden tot perspectief vertekening vind ik niet zo'n probleem.

Strakke architectonische foto voor deze MO. Mooiii

Erg mooi, die veelal donkere gebouwen die de gehele achtergrond vormen, strenge patronen volgend, recht, hokjesgeest (achter al die ramen vermoed je een menselijke mierenhoop, die over wie weet wat denkt te gaan), en daarbuiten, opvallend wit, hokjesoverstijgend, dat enige stukje natuur nog. Zoiets.

Groet,
Sieb

De opdracht ten voeten uit; hij is top!!

Gr, Anneke

Vanwege drukke werkzaamheden heb ik besloten dit keer alleen de foto te nomineren die er voor mij wat deze opdracht betreft uitspringt. En dat is dus deze geworden.

Misschien had Sieb deze plaat voor ogen bij het bedenken van de MO. Strakke vormen en lijnenspel met een vogel dicht op een derde regel. Voor mij is dit de beste inzending.

groet,
Cor

Mooi licht op de meeuw. Steekt goed af tegen de achtergrond. Goede inzending!

Dit is voor mij toch wel de beste inzending, het contrast tussen de vogel en de achtergrond is top. Daarbij speelt de bebouwing ook een hele belangrijke rol in de foto. Compliment!

Groeten, Thijs

Ik denk dat de meningen redelijk unaniem waren. Duidelijk de inzending waarbij bebouwing duidelijk in beeld was, en ook nog eens meerwaarde heeft voor de foto. Bij veel andere foto's leek er meer sprake van een vogel die toevallig in menselijke omgeving was gefotografeerd. Gefeliciteerd met je winnende inzending!

Naast een bericht ,wil ook langs deze weg iedereen bedanken voor de waardering van mijn inzending van de MO.
Erg leuk weer om de variatie op het thema te zien ,fijn dat een aantal fotografen met plezier meedoen en ook fijn dat er mensen zij die de moeite doen om de inzendingen van commentaar te voorzien!
Henk en Thijs uiteraard ook gefeliciteerd !
Groet,Fons

:
 
Page 1 of 1