Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

Nou zeg..... zo'n plasje wil ik ook wel. Mooie, zachte foto en dan 3 tegelijkertijd in beeld met ook nog spiegelbeelden.

Mooi! Mooie zachte, frisse kleuren. Mooi die spiegelbeelden: doordat ze niet heel scherp zijn, blijft de aandacht bij de "echte" vogels.....
Ik vind die centrale plaatsing hier erg mooi uitpakken.

Groet, Minke.

mooi zeg....
grt. guido

Wat een leuke foto van dit trio. Ook mooie zachte kleuren.


Groetjes
Gert-Jan

Wat is dit MOOI! Fijne zachte kleuren en de vogels staan mooi met gekruiste snavels en de ander doet of hij er niet bij hoort.

groet Wil

Supermooi Hendrik.

Staan er heel mooi op.

Groet, André

fijne, evenwichtige foto, in zachte tinten. Mooie centrale plek voor het "dubbele" trio. Diversiteit aan soorten en tinten van de vegetatie op de achtergrond vergroot de aantrekkelijkheid. (wat voor vogel staat daar op de achtergrond?).
Groet,
Sieb

Hij is mooi Hendrik, mooie zachte kleuren en fraai standpunt.

Groet Ties.

ik denk een kwikstaartje Sieb..prachtig Hendrik...zo mooi zacht is wel een kenmerkende eigenschap van al jouw fotografie

een mooie foto van de zwarte ruiter hendrik in alle opzichten een top plaat.
gr.william

Mooie dromerige sfeer in heerlijk groen,

groet, Ane

Mooie sfeervolle foto, Hendrik.

Groet,

Leo

Bedankt voor de complimenten mensen, fijn.

@ Sieb: Inderdaad een Witte Kwikstaart (die lopen altijd in de weg als je een tentje zet)Ik ga deze week nog even door met alle soorten die er in het plasje zaten.

Mooi hoe de twee linker vogels de degens lijken te kruisen.
Fijn zacht licht en panorama uitsnede werkt fijntjes zo.

Gr.
@d

Heel fraaie plaat, met mooie pastelkleuren. Ik heb ook een schuiltentje, maar in de praktijk gebruik ik hem nauwelijks. In gebieden met veel recreanten en andere natuurliefhebbers (bijna alle natuur in de randstad...) voel ik me niet zo gemakkelijk in zo'n tent. En je moet de tijd nemen om een goede plek uit te kiezen, en daar alles op je af te laten komen. Maar als ik dit soort foto's zie, gaan m'n gedachten weer malen om een geschikte plek te bedenken. Zeker nu in de trektijd van de steltlopers.

Heerlijke foto Hendrik, een goede voorbereiding is het halve werk. Dat je dan zo'n foto kan maken maakt al die tijd die je er in hebt gestoken meer dan de moeite waard.
Prachtig deze 3 in mooi zacht licht in een fraai groen decor. Top!

Groeten, Thijs

:
 
Page 1 of 1