Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

Prachtig al dat water met nog net het oog vrij ,fraaie foto
Gr Rob

Hele fraaie dit! De golfjes water pakken leuk uit, en de kop komt nog net tevoorschijn. Ik nomineer nog geen foto's, want ze zijn nog niet onzichtbaar. Maar deze houd ik als optie in het achterhoofd!

Groeten, Vincent

Eerder kwam ook al een smient voorbij die al wat verder was in het proces van het landen, maar deze is beslist sterker van kwaliteit. Heel fraai gedaan - mooi zoals je door het watergordijn de rug van de smient nog ziet.
Knap
grtz, josephine

Mooi, zo met dat koppie met (loerend!) oogje! En die waterwalletjes....
Het woord "plomp" in meerdere betekenissen........

Groet, Minke.

Voldoet helemaal aan de opdracht. Water precies zo dat oog zichtbaar blijft. Knap!

Groet,

Andius

Wat een prachtige waterscheiding. Ja zo had ik de opdracht zelf voor ogen Laughing Geweldige opname.

Voldoet 100% aan de MO invulling. Toch zie ik liever een 'schuin naar mij toe landing'. Het watergordijn is met die 1/3200 sec. mooi bevroren.
Wel een kanshebber.

groet,
Cor

Voor mij misschien niet 100% een landing, maar wel een knappe foto. Goed gedaan!

Met een klap in het water, goed gedaan.

Groet,

Ruud Scherpenisse

Ook al voldoet hij formeel niet helemaal aan de opdracht, het is toch een hele mooie.

Ook dit vind ik een heel mooie foto! Maar ik mis wel het element "...de zwemvliezen/poten nog net boven of op het water, vleugels gespreid....".
Lastig bij het beoordelen vind ik: hoe zwaar weeg je het voldoen aan de MO mee? Zelf weeg ik dat altijd vrij zwaar mee, zeker in dit geval, waar de MO erg strak geformuleerd is. Eigenlijk laat deze MO geen ruimte voor vrije interpretatie. (Dat is zowel een voordeel als een nadeel.)

absoluut een prima inzending voor deze maandopdracht...mooie opspattende golfjes

"de zwemvliezen/poten nog net boven of op het water, vleugels gespreid" lees ik als voorbeelden van elementen die je kunt combineren. Opspattend water en poten nog net boven het water is bijvoorbeeld al een onmogelijke combi. Dit is een inzending die prima voldoet i.m.o. Hetzelfde geldt voor alle eenden die wel de poten vooruit hebben, de vleugels wijd, en poten boven het water. Geen gespetter, maar wel een landing. We moeten niet roomser worden dan de paus hier Smile

Groeten, Vincent

:
 
Page 1 of 1