Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

Erg fraai! Mooie spetter foto, met spetters binnen en buiten de scherptediepte. Ruimte doet het ook goed en een mooie dof ook. Top, goede inzending!

Groeten, Thijs

Dit is een juweeltje. Heerlijk met al die spetters en het vogeltje krijgt veel ruimte wat zijn kleinheid nog benadrukt. Top.
Truus

Hele leuke en mooie inzending!

groeten,

Andius

Deze vind ik heel sterk. Erg scherp, ondanks de ruime uitsnede en een niet extreem korte sluitertijd. Druppels in de scherpe zone, maar ook ervoor.

Groeten, Vincent

Een hele fraaie invulling! Groeten, Rob

Och -
Die opgaande veertjes doen het zo leuk! Het aardige van roodborstjes is dat ze er met hun kleine lijfjes toch meestal wel zijn om je dag goed te maken. Als ze dan zo'n plasje water voor hun neus hebben en daar lekker in gaan plenzen heb je mooi de kans om daar wat fijns van te maken.
Leuke foto. Voor mijn gevoel mag het tafereeltje wat closer, dus meer croppen. Altijd lastig om in zo'n geval druppels weg te snijden toch - ik weet er alles van.
Lief, dit
grtz, josephine

klein vogeltje veel spetters, leuk!
grt. guido

De actie spettert er af, mooie houding vogeltje, die over het hele beeld vlak spettert. Fraai. Boven en eventueel onder een klein randje eraf maakt hem voor mij nog mooier.

Groet,
Sieb

Wat een vertederende en spetterende opname.

Da's mijn liefje!!! Vind die ruime uitsnede hier mooi omdat de spetters over de hele foto verspreid zijn.
Voldoet helemaal!

Groet, Minke.

heel mooi, fijn de ruimte gegeven, mooie spetters.
GJ

Leuke inzending, je ziet dat hij/zij er plezier in heeft.
Groet, Marianne

Aandoenlijk beeld, fraaie inzending. Foto croppen levert een sterker beeld op denk ik. Foto lijkt optisch ook niet helemaal recht te staan.

Erg mooi en aandoenlijke foto met heel veel spetters.

Groeten Jaap

:
 
Page 1 of 1