Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

Heel erg knappe plaat. Zal ongetwijfeld een kort moment zijn geweest van deze zeer beweeglijke vogels. Vierkante uitsnede werkt hier.

groet,

Andius

De leuke soort en de bijzondere actie maken dit tot een kanshebber.

Heel mooie foto.
Truus

Een bijzonder moment moet dit voor de maker zijn geweest.
Zoiets zie je niet elke dag.

groet,
Cor

Zeker in het jaar van de huiszwaluw een goede inzending. Had naar mijn gevoel een fractie donkerder gemogen. Groet, Marianne

Prachtig tweetal. Gelukkig hadden ze even meer oog voor elkaar dan voor de fotograaf. Mooie invulling van de opdracht.

Wel een hele gave foto. Topper wat mij betreft.

groet Wim

Ik vind het een heel mooie foto, het vierkant goed passend bij het diagonaal van de vleugels. Mooie houding van de twee vogels, eigenlijk gewoonweg heel fraai.
Maar terwijl ik gewoonlijk de reflectie van een blauwe lucht op water prachtig vind, is die op een zwart vogellijf voor mij ongewenst. Je ziet het vaker, maar ik vind het niet mooi. Voor mij is dat echt een minpuntje.
grtz, josephine

Mooi moment te pakken, uitsnede doet het goed, ik vind het licht een beetje te hard.

groet Wil

Grafisch gezien heel apart en mooi met die diagonaal. Die onder- en achtergrond is natuurlijk niet mooi, maar je kan ze moeilijk op het water willen laten paren, omdat dat zo mooi kleurt....... Ik vind het zeker een goede vervulling van de opdracht!

Groet, Minke.

Mooie foto met de kroelende 'vliegende orka's', zoals ze genoemd schijnen te worden volgens de NOS. Dat was nieuw voor mij, maar zeker een passende bijnaam. Op en top interactie en mooi scherp. Als je dan toch deze vierkante uitsnede kiest, had je wat mij betreft de vleugel dicht bij de diagonaal mogen zetten, met net wat meer ruimte links. Maar hoe dan ook een goede inzending, die waarschijnlijk veel tijd (of geluk...) nodig heeft gehad.

Groeten Vincent

Heel bijzondere foto, en onmiskenbaar interactie. Prima inzending.

Uniek moment, prima vastgelegd en een goede inzending.

:
 
Page 1 of 1