Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

Leuke en mooie inzending! Twee kleine puntjes van kritiek: De Ransuil zijn staart lijkt er net niet helemaal op te staaan en de compositie mag van mij met Randsuil net iets hoger en meer uit het centrum.

Groeten,

Andius

Och, wel ja, doe maar een ransuil! Gaaf hoor!
Ik denk dat dit is zoals de opdracht bedoeld is, echt tussen het groen en verscholen erachter. Dat wij hem nu zo goed kunnen zien danken we dan gewoon aan de fotograaf die hem er zo netjes op heeft kunnen krijgen.
Goed gedaan!
grtz, josephine

Aan de onderkant iets meer ruimte en hij was voor mij helemaal af. Kanshebber.

Wat een fraaie vogel en foto! Het groen om hem/haar heen is een fotolijstje.

Groet, Minke.

Leuke foto, voldoet prima aan de opdracht.
Truus

Hier kom ik er eentje tegen zoals ik hem in gedachten had bij deze MO. Mooie foto! De kop netjes vrij, de rest lekker verscholen tussen het groen.

Groeten, Vincent

Prachtige foto. Uitstekende inzending.
Dit is inderdaad het soort foto waar ik in eerste instantie aan dacht bij het lezen van de MO. Maar een uil had ik daar eerlijk gezegd niet bij bedacht. Een mooie extra.

deze vind ik wel top. setting oké en heel mooie vogel. grt. guido

Ook een van mijn favorieten. Bij de Nachtegaal is de vogel en het omringende blad bijna even scherp. Hier zie je de Ransuil duidelijk scherp afgetekend tegen het minder scherpe blad op de voorgrond. De centrale positionering is wat mij betreft een goede keuze. Hierdoor is de omlijsting evenwichtig.

groet,
Cor

Zeker een heel mooi soort en omlijsting ,prachtige plaat.
Gr Rob

Verrassende soort, een uil achter en tussen het groen. Prima invulling! Groeten, Rob

De ransuil staat er goed op en prachtig tussen het groen!

groet Wil

Mooie soort, mooie groene omlijsting, prima inzending.

sieb

Goede kanshebber! Sowieso een gave soort maar voor de opdracht ook nog eens in de perfecte setting. Onderin misschien wat krap maar stoort mij niet omdat de aandacht volledig naar de uil gaat en de mooie groene setting. Centrale plaatsing doet het ook goed. Voorlopig mijn favoriet (maar moet nog best wat foto's Wink ).

Groeten, Thijs

Wat een prachtig benutte kans, super,
Groet van Marlene

Gefeliciteerd Rob, dat deze foto een winner is moge duidelijk zijn. Ik was te laat voor het nomineren maar nu weet ik niet waar Ik met felicitaties eigenlijk moet zijn, daarom hier maar, op zijn Frans: chapeau!
Groet van Marlene

:
 
Page 1 of 1