Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

Leuke foto, die ik graag zelf gemaakt zou hebben!

groeten,

Andius

Aha.....in het VA zagen we al een opname die hier erg op lijkt. Hier zit hij helemaal tussen het groen. Kanshebber en zeker behorend bij de top 3.

Ja, zo is de nachtegaal mooi omlijst, en omdat het natuurlijke kader niet de randen van de foto opzoekt krijg je een sterk beeld. Mooie foto, een fijne boom heeft het vogeltje uitgezocht voor de fotoshoot, en zijn houding is heel fraai.
Goed geslaagd, deze inzending
grtz, josephine

Geen voorproefje meer, maar de echte proef!
Heel fraai! Prachtig driehoekje waarin hij zit.

Groet, Minke.

Last but not least!

Gr Hans

Dit is een topper. Fraai werk.
Truus

Prachtige foto van een soort waarvan inderdaad meestal al heel lastig te achterhalen is waar hij precies zit! Wat een geluk dat hij, hoewel in de struiken, verder toch vrij te fotograferen was.

Mooie foto, maar ik vind hem wel te veel lijken op de foto die al eerder in het VA stond. Dat vind ik altijd jammer. Verder wel een gave foto, en prima invulling van de MO natuurlijk.

Groeten, Vincent

heel mooi maar eigenlijk geen anonieme foto want zoals bekend is er kortgeleden een soortgelijke foto geplaatst.
anders zou het voor mij de winnaar ( winnares..) zijn geweest. grt. guido

Heel mooi zo in de omlijsting van groen, maar sluit me aan bij het bovenstaande bericht. Zou een grote kans maken.

gr. Christina

Lest best? Al lijkt deze inderdaad veel op de eerder geplaatste foto in de VA toch mag dat geen rol spelen in de beoordeling. Kijkend naar alle andere inzendingen is dit eigenlijk een echte omlijsting. Dit komt vooral door de neutrale achtergrond. Links en onder een randje eraf en dan is ie perfect. Behoort tot mijn favorieten.

groet,
Cor

Echt een mooie natuurlijke omlijsting ,prachtige plaat.
Gr Rob

Geslaagde inzending! Groeten, Rob

Voldoet helemaal. Mooi.

Sieb

Ja voldoet perfect natuurlijk, schitterend omlijst met groen. Qua compositie dan weer net wat minder n.m.m., had er zelf denk ik links iets meer ruimte afgelaten en eventueel rechts nog iets er bij, maar een wat meer vierkante uitsnede had ook volstaan denk ik. Nu wat te centraal in beeld imo.

Groeten, Thijs

:
 
Page 1 of 1