Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

Zeker mooi doorkijkje tussen die heerlijk groene bladeren. Zo te zien had hij niet al te veel interesse in jou. Mooie plaat.

Groet Ties.

Mooie plaat , maar mis toch wel wat scherpte en detail , wat We van Jou niet gewend zijn

Grt
Charly

Vind het een heel fraai beeld.
Persoonlijk zou ik 'm liever nog wat "zachter" afgewerkt zien: iets minder contrast, zachtere kleuren.
Maar sowieso een mooie plaat!

Groet, Minke.

Heel mooi plaatje Thijs. Het idee om een natuurlijke groenvignettering te gebruiken is leuk gevonden. Maar ik vind de thumbnail eigenlijk mooier dan de geopende foto. De uil komt op mijn scherm ook een beetje "rafelig" over. Iets te veel gecropt/verscherpt misschien?

Gr. Harry

Mooi verhaal, heerlijk om zo te fietsen en een boommarter tegen te komen en tot slot nog de bosuil fotograferen.
Fijn doorkijkje is het geworden, misschien had je de foto niet nog wat had moeten verzadigen... voor een wat zachtere uitstraling?

groet Wil

Mooi totaalbeeld, waarbij ik direct terug moest denken aan je productie voor de MO destijds. Geen verrassing dus dat hij inderdaad van jouw hand bleek te zijn. Perfecte scherpte vind ik hier niet van heel groot belang. De uil zit mooi in de zone zonder groene waas.

Groeten Vincent

Dank voor de reacties!
Is de hele foto dus teveel gecropt is ie niet Wink
Foto is bewerkt op mn laptop, gaat gewoon minder door ander programma (andere manier van verscherpen) en niet kloppende kleuren/contrasten van het scherm.
Doe ik dus ook niet meer, dan maar ff afwachten met aanbieden Smile

Groeten, Thijs

"Geduld is een schone zaak" zegt een oud Nederlands spreekwoord, jongeman...... Bij mij kwam dat inzicht pas met de jaren.......

Groet, Minke.

Mooi hoe je (ook) hier voor het totaalbeeld hebt gekozen, een stuk bosachtige omgeving erbij. Met al dat blad loop je het risico dat de achtergrond (te) druk wordt maar dat heb je mooi opgelost door door het groen heen te fotograferen. Ik bekijk de foto's standaard met zwarte omlijsting, in mijn ogen komt de foto dan bijna altijd beter tot zijn recht, en denk ook dan dat de uil met iets minder verzadiging nog beter uit de verf zou komen. Maar het blijft voor mij ook zo een heel aantrekkelijk beeld.

Groet,
Sieb

Heel mooi Thijs, hij zit nog net mooi vrij door de struiken heen .
Prachtige foto van een mooi soort.
Gr

Niet met het eigen setje en behelpen met de bewerking! Het beeld spreekt ons aan en past mooi in de bosuilreeks. Wat ons verder aanspreekt in jouw fotografie is de projectmatige en grensverleggende aanpak. Altijd op zoek.

Groet Willy en Henk

Zo langzamerhand herken ik je foto meteen bij het zien van de thumb;dat betekent dat je een eigen stijl ontwikkelt .Mooi om te zien en een stijl die me aanspreekt,mede je aanpak en passie !Deze is ook weer mooi!
Groet,Fons

Nu nog een keer in de stromende regen.

Gr,

Peter

Precies het juiste gaatje kunnen vinden voor deze foto en dat geeft een mooi effect vind ik.

Gr:Pieter.

Bedankt voor de leuke reacties en voor de nominaties!
@Peter, zeker nog een keer leuk, wel minder leuk als fotograaf Very Happy

Groeten, Thijs

De bosuil zou inderdaad een fractie zachter afgewerkt kunnen worden, maar verder is de foto prachtig. Mooi doorkijkje. Zou deze soort maar al te graag op deze manier willen fotograferen. Proficiat.

Groeten Frank

:
 
Page 1 of 1