Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

Leuk detail dat de vlieg ook oranje-bruine vleugels heeft, passend bij de oranje bessen. Onderaan kun je nog iets zien van die vlekkerige groene delen. Voor wie van dit soort licht/donker effecten houdt zal dit wel een mooie foto zijn. Ik houd er in ieder geval wel van.

Op een of andere manier zit de grauwe vliegenvanger vaak voor dit soort achtergronden. Blijft mooi om die contrasten te gebruiken. Mooi met hapje in de snavel hier.

Groeten Vincent

Dit is voor mij de winnaar. Ik vind het zo mooi, die lichte vogel tegen de donkere achtergrond en dan ook nog zo'n mooi gekleurd vliegje in de bek en gekleurde besjes op de voorgrond. Goed gedaan.
Truus

Erg mooie foto. Zeker een kanshebber.

Een erg mooie foto die in ruime mate voldoet aan de opdracht. Het licht/schaduwspel vind ik hierin mooi, tezamen met de gekleurde besjes en de bijpassende kleur van het insect. Wat mij betreft een duidelijke kanshebber.

Mooie soort met mooi hapje. Groet, Marianne

prima foto binnen de opdracht.
achtergrond vind ik wat erg zwart.
grt. guido

Tja...als liefhebber van extreme contrasten houd ik hier enorm van! ZoŽn achtergrond kan me nooit donker en "saai" genoeg zijn. Dan springen vogel en (assut effe kan) leuk takje er het mooiste uit. Zeker bij de top 3 wat mij betreft.

Gr. Harry

Prachtige foto. Meestal hou ik niet van erg donkere achtergronden, maar hier doet het zwart het erg goed! Ook de oranje bessen, met het licht erop, dragen bij aan het fijne totaalbeeld.
Groet, Erna

Mooi beeld van de vliegenvanger met "ooglichtje" in de spotlights.Stemmig het terugkerend bruin en oranje.Inderdaad een mooi vliegje, dat helaas net even wat minder licht lijkt te ontvangen.Voldoet goed aan thema,

groet, Ane

Fijn beeld. Prima voldaan aan de opdracht. Zelf houd ik toch meer van wat ruimte en landschap erom heen.

Deze foto vind ik erg mooi! zeer goed gelukt!

Alex

Absoluut een kanshebber. Zo'n belichting doet het altijd goed. De vogel in de spotlight. Knap gedaan met die canonspullen?

groet,
Cor

Mijn smaak is het niet - vet zwart als achtergrond kan me eenvoudigweg niet bekoren. Minimaal wil ik daar detail in zien, en als ik zelf deze foto gemaakt zou hebben zou ik hem toch lichter hebben gehouden. Dat kan volgens mij best, maar misschien staat mijn monitor gewoon erg donker, dus ik ben er niet zeker van.
Het neemt niet weg dat de foto niet erg goed is. Hij voldoet goed, mooie vlakverdeling, mooie houding, goed vrij, ik kan wel door gaan.
Prima inzending dan ook
grtz, josephine

Voldoet aan de opdracht.
Het vogeltje springt er wel mooi uit zo.


Groet Jan

Mooi gedaan!
Groet Marlene

Mooi met prooi in de snavel, leuke soort ook. Bessen zorgen voor een mooi kleuraccent!
Prooi is een beetje bijzaak imo in deze foto doordat het lichtspel hier vooral de aandacht trekt.

Groeten, Thijs

Yep..ik had het deze maand alweer goed geraden...dat-ie van jou was. Vorige maand had ik ook al goed gegokt met je inzending van de Rode Wouw.....
Gefeliciteerd met je podiumplaats!

Gr. Harry

:
 
Page 1 of 1