Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

Een stiekem gluurgluur in de grote wereld........
Vind ik mooi!

Groet, Minke.

Heerlijk sfeertje daar! Mooi de scherpe vogel en het perspectief....
Gr harry

Wat een fijn beeld. Vastgeplakt aan de mooi doortekende schors van de voorste boom, goed uitkomend tegen de schaduw-donkere achtergrond van de tweede boom, en zijn blik volgend uitkomend bij het zonnig-groen van de camping (alhoewel Spanje rond die tijd vooral in geel gehuld is).
Groet,
Sieb

Dit is leuk, alsof ik daar zelf loop en mijn dag goed wordt gemaakt door de boomklever!

groet wil

Leuk beeld Josephine, grappig vogeltjes zijn het, die klevertjes! Komt mooi los tegen de donkere stam. Scherpte oogt net niet helemaal lekker maar goed, voor het totaalplaatje maakt dat niks uit Wink Hij is leuk!

Groeten, Thijs

Leuk beeld hoor, zie Sieb!
gr
G

Thnx mensen, voor de leuke commentaren en zelfs nominaties. Ik vond het erg leuk dat boomklevertje nu eens te kunnen fotograferen met redelijk succes. De eerste keer dat ik er eentje op de camping zag was toen we jaren geleden aan het opruimen waren om weer naar huis te gaan. Dan komen er vaak mensen even een praatje maken - en je begrijpt, uit beleefdheid blijf je dan even kletsen. Vanuit mijn ooghoek hield ik het klevertje in de gaten die op zijn gemak op het waterkraantje zat. Grrrrrr .... het gesprek duurde veel te lang. Boomklevertje weg, verdorie! Maar nu hebben we hem vaak kunnen fotograferen.
Leuk dat mijn foto wordt gewaardeerd.
grtz, josephine

Zie inderdaad Sieb Wink ... Mooi beeld, en maar weer eens het bewijs dat klein in beeld zó leuk kan zijn ! Groet, Hans

Kon zo maar voor ons huis zijn genomen....
Jij gaat ervoor naar Extremadura! Zonder gekheid leuke foto.

:
 
Page 1 of 1