Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

Toen ik de foto opende vond ik hem wat flets en dacht: "Iets meer contrast was mooier geweest." Nu ik het verhaal lees weet ik dat het door wat mist kwam. Deze maakt wat mij betreft kans voor een podiumplek.

Leuk verhaal, mooie scherpte en kleurtoon. Gaaf dat de reiger die vis alleen bij zijn rugvin vast heeft.
GJ

Prachtige actiefoto in zachte tinten, groet, Marianne

Aansprekende actiefoto met mooi zacht accent!

groeten,

Andius

Fantastisch mooie plaat. Ik houd wel van die zachte kleuren.
Truus

Deze vind ik mooi. Rustige setting met een mooi zacht belichte vogel en ook nog eens een fraaie actie. Een van de kanshebbers voor mij.

Gr. Harry

gaaf beeld
heel zacht afgewerkt
onderscheidend
grt. guido

Ja, mooi!
Eigenlijk niks mis hier, al moet ik zeggen: ietsje meer ruimte onder had van mij gemogen. Maar ja, als je een witte vlek fotografeert mag je al blij zijn dat dit eruit komt .....
gaaf
grtz, josephine

Mooi beeld. Pracht omstandigheden op het laatst. Iets meer ruimte eromheen had voor mij gemogen.

Mooi zacht beeld en leuk moment te pakken! Een fijne foto om naar te kijken, mooi!

groet wil

Vind ik zeker ook erg fraai. Die twee donkerblauwe waterstrepen zijn onmisbaar: geven de zachtheid toch wat pep en perspectief!

Groet, Minke.

Mooie actie door reiger op mistige ochtend. Mooie houding reiger, ook zoals de ene vleugel achter de andere tevoorschijn piept, blauwgrijs op wit. Mooi.
Ben zelf nogal een liefhebber van wat ruimte op de foto, en ook bij dit beeld had er best (flink) wat meer ruimte om de vogel gemogen van mij. inclusief de hele spiegeling. Versterkt voor mij de stilte, de leegte, van een mistige ochtend.Moor ook zo voor mij een prima inzending.

sieb

Hele mooie foto prachtig met die vleugels en de actie die die maakt.
Gr Rob

Ik vind dit een hele geslaagde inzending, met de zilverreiger vol in actie. Ook leuk dat hij zijn vleugels opgeheven heeft. Dat je bij zoveel mist nog met een vrij normale ISO zo'n korte sluitertijd wist te krijgen joh. De mist was hier blijkbaar toch al wel behoorlijk opgetrokken.

Groeten, Vincent

Mooi inzending. Spannend actie.
Ben het eens met de kritiek op de ruimte rond de vogel.
gr
G

Prachtig beeld, mooi zacht, diffuus licht en een aansprekende actie bij een zilverreiger in volle glorie.Kleurverschillen in de vleugels ook leuk.
Wat wil je nog meer ? Dikke kanshebber,


Groet, Ane

Ik vind dit een prachtige foto, en een goede kanshebber.
Groet, Erna

Wat mij betreft is dit een kanshebber. Mooi en ook mooie vis.
Gr Louis

Prachtig sfeer- en actiebeeld. Net als in de overige commentaren is dit ook voor mij een kanshebber.

Dat de MO zorgt voor een van je mooiste fotomomenten zegt heel wat. Een goede reclame voor de MO en dit zorgt er mede voor dat het gaat leven. Dat je hebt genoten van dit schouwspel geloof ik graag. Een prachtige actiefoto waart een mooie zachte waas over ligt. Klasse!

groet,
Cor

Een heel fraaie actiefoto en dat met de omschreven lichtomstandigheden. Ik zie dat de reiger een licht roze waas heeft (ligt dat aan mijn scherm?).
Vg Loek

Als ik de foto op mijn scherm bekijk, zie ik het niet Loek. Grappig dat er ook nog een boogje water uit de staartveren druipt!

groeten, Pauline

een prachtige opname, fijne sfeer ,zachte kleuren, een mooi moment! een minpuntje ik had graag meer ruimte aan de onderkant gehad..
Gr.Tony

Gaaf beeld, ik vind het een knappe foto aangezien de omstandigheden niet optimaal waren. Fijn die actie vastgelegd. Kanshebber dus!

Groet,
Ruud

Ik zie de roze waas op de vogel ook. Maar dat is ook heel normaal in oktober om 8:32 (exif). Voor mij maakt het de foto af! Een goed voorbeeld van een natuurlijke zweem waar ik eerder iets over schreef onder een tijdelijke foto van Pauline.

Van Harte gefeliciteerd met het winnen van de maandopdracht. Volkomen terecht.

:
 
Page 1 of 2
Goto page 1, 2  Next