Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

Mooie natuurlijke foto, zo zie je ze vaak.
GJ

Heel mooi gekozen uitsnede. prima inzending.

Prachtige foto mooi gekozen uitsnede.
Gr Rob

Mooie foto.
Truus

Mooie bijdrage van de Blauwe Reiger en zijn habitat.

Groeten,

Andius

leuk tafereel, de reiger komt niet helemaal goed uit de verf voor mij. contrast? scherpte??
grt. guido

Leuk plaatje. Rustgevend. Maar niet echt boeiend.

Gr. Harry

De meerkoeten vallen meer op dan de reiger, maar verder leuke foto met de omgeving erbij.

groet Wil

Mooi doorkijkje! Ja, op de een of andere manier behoeft de Reiger iets meer nadruk.

Groet, Minke.

Zo zie je reigers inderdaad overal zitten. Dus een heel karakteristieke reigerplaat. Maar ook wel een beetje gewoontjes.

Groeten, Vincent

Lief landelijk beeld, van toen het leven nog gewoon goed en ongecompliceerd was. Gewoon. Maar lekker. Fijne kleur op het water, wat afleiding door de meerkoeten (of de reiger is juist de afleiding) Wat heb je nog meer nodig? Nou: die onscherpe smienten, of wat het ook zijn, verderop in het water.
Gaaf
grtz, josephine

Alledaagse vogel(s) in alledaagse setting. Een herkenbaar beeld, en daarin ligt dan ook de charme van dit beeld.
Sieb

Dit is ook een mooi naturel beeld.
Geslaagd.
(Josephine: ik denk: Futen)
gr
G

Fijne foto. Prachtig in het landschap geplaatst. Maar voor de opdracht mis ik iets sprankelends.

Haha, t was ff zoeken, maar ik herken deze sloot dus....
heerlijk Hollands beeld en een lekker plaatje, missie geslaagd. Mijnus had je ook al snel gespot, maar dat was niet zo moeilijk L0L. En heerlijk he, en dan alles wat ik al voorspelden. A de meeste hits (daar doen we het voor) + de meesten comments. Waarvan er vele erg voorspelbaar waren. De 13 in een dozijn opmerkingen van oogklep op, en zo hebben we het niet geleert in het plaatselijke fotoclubje. Het zigeunerjongetje met traan boven de kachel, open deuren intrappen, want pies niet naast de pot, want het moet wel standaard zijn, NOT! Ook eens buiten je conforzone stappen, tis tenslotte 2018. Ook zijn er veel Sherlock Holmes in de dop, die er ook naast fotografie er nog een andere hobby op na houden, en weten dat de butler het gedaan heeft. Heerlijk allemaal. Ik moet vanmiddag (zaterdag) nog wat sportwedstrijden af voor de krant. Normaal veel zin in, maar met dit weer......Denk dat ik mijn archief maar in duik. Kom je misschien hier of daar langs de lijn nog wel tegen, anders pr.weekend Vr.Groet RTL

Rob, de commentaren zijn gewoon zichtbaar en openbaar he! Wat jij schrijft hoort m.i. via een persoonlijk bericht gedaan worden. Behalve dat je hiermee heel doorzichtig wordt ga je ongewild ook mensen beledigen. Dat is toch niet de bedoeling?
grtz, josephine

De maandelijkse verbale discussie rond stekeligheden van RTL. Misschien gewoon maar negeren?

Groeten, Vincent

@Vincent: met m'n oogkleppen op lukt dat prima!
Minke.

@Josephine , het is idd mijn bedoeling niet mensen te beledigen. Maar erg terenzieltjes zijn er toch niet hoop ik.
en bij mijn foto waren er toch ook al wat comments die doorzichtig waren.

fijn weekend
RTL

RTL: je krijgt weer een extra commentaar, dat wilde je graag.
ik vind de reacties van RTL ronduit onfatsoenlijk en beneden de maat. Dat heeft niets te maken met tere kinderzieltjes.

de inzending zou eigenlijk al verwijderd moeten zijn omdat er anoniem moet worden ingezonden voor de MO. Al vooraf werd al zoveel aangekondigd dat van anonimiteit geen sprake meer kon zijn.
Daarna nog meer reacties waardoor iedereen weet wie de inzender is. Ook de reactie van en bij de foto vanHans Gans hoort daarbij.
de reacties op de oranje foto zijn nog heel welwillend en er is vaak geprobeerd positieve punten te noemen.
als de anonimiteit weer niet wordt gerespecteerd stel ik voor de voor de MO ingezonden foto naar het VA of TA te verplaatsen.
Guido

Best ingrijpend Guido, jouw voorstel. Ik zou dat te ver vinden gaan. Maar ik vind het vooral respectloos ten opzichte van je mede BPers om negatief over ze te schrijven, op de publieke pagina. Roddel lekker in het veld of via PBtjes, maar niet openlijk.
grtz, josephine

@Josephine, je neemt het vaak op voor de underdog. Dit keer vind ik jouw reactie respectloos. Ik reageer alleen op wat er onder de foto's staat. Ik zou niet weten waarom ik PBtjes zou moeten schrijven.
Als je daar voorstander van zou zijn had je het zelf kunnen doen. Ik constateer dat de anonimiteit bij de MO regelmatig geschonden wordt door dezelfde persoon en het lijkt me redelijk om daar aandacht voor te vragen en desnoods consequenties aan te verbinden.
Guido

Guido, wat ik bedoel dat ik het respectloos vind dat RTL zich respectloos opstelt, niet van jou. Ik had zijn naam moeten noemen in mijn commentaar, toen ik me naar hem richtte, dat zou dit misverstand hebben voorkomen.
Ik zou niet weten waarom jij je idee niet mag voorstellen, dat is je goed recht. Maar zoals RTL over andere BPers schrijft vind ik niet goed. Hij zou dat privé moeten houden.
Ik hoop dat je me begrijpt!
grtz, josephine

@Josephine, sorry dan voor het misverstand. En bedankt voor je bijdrage.
Helaas wordt de leuke MO ook tot ongenoegen van anderen verstoord door misplaatste onaardige opmerkingen. Dat moet echt anders , aan de MO beleven velen plezier . Ik hoop zelf ook weer eens te kunnen fotograferen en mee te doen. Nu teveel andere dinge die aandacht vragen. groet, guido

:
 
Page 1 of 2
Goto page 1, 2  Next