Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

Hij spreekt niet alleen jou aan, mij ook! Wat een kletsnatte sfeer. Maar toch een aansprekende setting, met het gras in de voorgrond. Goed dat je niet met een hoge iso bent gaan werken. Met 1/200 kun je vanuit de auto de buizerd prima scherp krijgen, maar je houdt toch het effect met de strepen in de regen. Nominatie van mij.

Groeten, Vincent

Bijzonder fraai! Heb nog nooit op een foto zo goed dat plensregenwater gezien. Geeft een hele "donkere sfeer".
Ik moest ook meteen aan een andere Achterhoeker denken. Herken de Achterhoekse entourage van zijn foto's. Hij zal zich hier nog wel melden........

Groet, Minke.

Ja, daar issie dan, die Achterhoeker.....Of bedoelde je mij niet, Minke? (Want er zijn nog een paar Achterhoekers hier op BP). Zal niemand verbazen dat deze foto mijn aandacht trok. Sterker nog: de foto had van mij kunnen zijn, want Buizerden binnen een afstand van 50 meter neem ik altijd mee (400mm lens). Dat betekent dat ik ze vaak met een flink stuk "setting" in beeld heb, meestal weglopende paaltjes met -as 't effe kan- leuke begroeiing, maar ook zoals op deze foto. Verveelt me nooit. Heb er nog een paar op voorraad, dus ik zal er binnenkort weer eens wat laten zien.
Okee, genoeg over mij, nu dan over de foto: ik vind het een heel fijne sfeerplaat. Als ik wat langer geconcentreerd naar de foto kijk dan lijkt het net of hij me naar binnen zuigt en ik ter plekke aanwezig ben. Ik hoor de regen, ik ruik de herfstgeuren, ik voel de klamme, vochtige lucht en geniet van die Buizerd die daar onverstoorbaar (maar wel enigszins ongemakkelijk) in de regen zit, af en toe druppels uit zijn veren schuddend, wat happende bewegingen makend met zijn snavel, alsof hij van de gelegenheid gebruik maakt om gelijk maar wat water tot zich te nemen....... Als een foto dat met me doet dan verdient hij zeker een nominatie.

Gr. Harry

Prachtig beeld, de herfst is begonnen. Sluit me aan bij wat Harry schrijft (over de foto dan, ik ben natuurlijk geen Achterhoeker)... Top ! Groet, Hans

die regen komt me bekend voor , nog net geen Achterhoek maar ik zie wel gelijkenissen.
mooie weergave van dit natte herfstweer uhh ik bedoel de natte buizerd..
grt. guido

@ Harry: natuurlijk bedoelde ik jou, Harry! Weet dat er meer Achterhoekers zijn, Gejo schiet me meteen te binnen. Maar bij jou denk ik altijd "Achterhoekse Achterhoeker".......
Kan me je enthousiasme voor deze foto helemaal voorstellen! Ik deel het met je....
Compliment voor Ido!

Groet, Minke.

Prachtige plaat

Groet, Harry

Heel mooi.

groet Peter.

Eindelijk! Regen!!!
En meteen goed gebruik van gemaakt.

Groet,
Bert

Zo zie je maar weer, dat je ook met regen eropuit kunt trekken. Fraai vastgelegd, toch wel wat donker, maar zo springen de regendruppel wel het beeld in.

Groet Peter

Mooi Hoor
@Bert Ooms , eindelijk regen ?? Kan wel zijn , foto is van een jaar geleden Wink
Grt
Charly

Alle kansen benutten. Goed hoor!

Super!
Compliment hoor en groet,
Kees

Mooi hoor, je hoeft niet een stralende dag te hebben voor voor geslaagde foto's, dat is met deze schitterende foto wel bewezen.

Gr Ep.

Helemaal geweldig Ido een hele mooie.

Gr:Pieter.

Lang geleden zo'n hoosbui! Knap dat je nog scherp kon stellen, altijd lastig in een hoosbui. Zo te lezen, zat jij lekker droog.
Leuke foto. Regen of geen regen, er moet gegeten worden.

groeten, Pauline

het is zeer de moeite waard geweest om de lens even naar buiten te steken...prachtige foto heb je hier van weten te maken.
groet dick.

Prachtig met die forse regenbui!

Groeten Frank

:
 
Page 1 of 1