Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

O, wat een kleurtjes! En wat een mist, en wat een kou, en wat een eigenwijze reiger die daar omdat hij zo zit te kleumen helemaal niet meer let op kijkrichting of wat maar!
Brrrr .... en november is nog maar het begin. Wat moet dat worden de komende maanden.
Maar jij maakt van die nare herfst gewoon iets dat alleen maar prachtig is.
Knap
grtz, josephine

Dat de reiger lekker eigenwijs (en balend?) de "verkeerde kant" uit kijkt voegt juist in deze plaat iets extra's toe: hij neemt duidelijk afstand van de omstandigheden waarin hij moet leven en die zo mooi (voor ons mensen dan) links van hem in beeld gebracht zijn. Heerlijke sfeerplaat en voldoet prima aan de opdracht. Kanshebber wat mij betreft.

Gr. Harry

Prachtige sfeervolle foto. De verschillende lagen zijn aansprekend. En dan die reiger. Klein in beeld, maar toch bepalend voor het totaalbeeld. Dat de minste ruimte zich in zijn kijkrichting bevindt, vind ik voor een ruim opgezette foto als deze niet storend.

Groeten, Vincent

Gewoon genieten zo'n foto... normaal niet per se fan van vogels die het beeld uit kijken maar hier pakt het zeker goed uit, lekker eigenwijs!
De herfstige, kille november sfeer is fraai gevangen in de foto, mooi hoor!

Groeten, Thijs

Fraai van kille kleuren.
Erg leuk dat de Reiger een schaduw in het water heeft. Weet niet of ik anders gezien had dat het water betreft en het geeft een extra dieptelaagje aan het beeld.

Groet, Minke.

Mooie kleuren. Heerlijk beeld zo met die eigenwijze reiger.

Fraai.
GJ

fraaie beeldopbouw en met novembermist
grt. guido

Ik vind het meer een winters plaatje. Maar dan wel een hele mooie.

Prachtplaat, groet, Marianne

Ja, niets aan toe te voegen, een kanshebber.

groet,
Cor

Een kleurenmirakel en inderdaad wat meer winters. Mooie gelaagdheden ook in de foto en een reiger die van dit alles niets moet hebben. Voor mij ook wel een kanshebber.
groet Ben

Een prachtig sfeertje en heel mooi weergegeven.
Truus

Ook heel sfeervol. Tussen nevel en novemberzon staat hier die eenzame reiger. De gloed aan de bovenzijde is voor mij een voorbode van de novemberzon op die dag. Mooie gelaagdheid ook in dit novemberbeeld.
Sieb

Koud, het water is koud, de mist is koud en de reiger staat erbij alsof hij het erg koud heeft, echt herfst met mooie kleuren.

Een prachtige sfeerfoto, die ook voor mij eerder aan winter dan aan herfst doet denken. Maar ja, in november kan het soms al wat winters aanvoelen.
Bijzondere uitsnede, die het heel erg goed doet. En mijn eerste reactie was ook: wat jammer dat de reiger het beeld uit kijkt, maar eigenlijk is dat in deze foto totaal niet storend.

iedereen bedankt voor de reacties en nominaties en Sieb uiteraard gefeliciteerd met de overduidelijke overwinning in deze opdracht!...ook Truus natuurlijk van harte met de mooie 2e plaats...
overigens lijkt het er op dat het forum gehackt is of zo?...ik kan er niets plaatsen en zie allerlei merkwaardige reclame van een of ander Amerikaans bedrijf voorbijkomen...ben ik de enige?

Iedereen heeft last van die spam Peter. De mods zijn er al mee bezig volgens mij.
grtz, josephine

:
 
Page 1 of 1