Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

fijne kijkplaat!

Wat een plaatje: absoluut schitterend!
Prachtig dat licht door die vleugels, in de kleur van die pluizige lichte rand. De hele brede, lage uitsnede uitstekend gekozen wat mij betreft.
Top!

Groet, Minke.

Dankzij mijn steun en toeverlaten die mij geholpen en geadviseerd hebben bij mijn zilvermeeuw in het TA heb ik deze iets anders bewerkt dan anders met plaatsing in het VA tot gevolg. 👍dank jullie voor de aandacht, hulp en adviezen.

Schitterend Luut! Prachtige tegenlichtfoto met mooie gelaagdheid er in en dan ook nog eens een fraaie lichtval op (door?) de uil.

Gr. Harry

Nog geen nomi's? Ik ben stomverbaasd!
Jammer dat ik ze niet mag geven (las recent in de nieuwe spelregels dat dat voorbehouden is aan "actieve" deelnemers), anders had er in elk geval mijn naam gestaan, Luut.......

Groet, Minke.

Ik zal je verbazing even wegnemen, Minke... Wink

Gr. Harry

Mooi Luut. Heel fijn dat tegenlicht door de vleugels en het pluis van de uitgebloeide Zeeaster.

Prachtig licht en mooie actie vastgelegd!

groet wil

Ah, @ Hendrik: Zeeaster (Zulte), heb zitten kijken, maar daar was ik niet op gekomen....... Dank!
Minke.

Ik vind m ook erg fraai, net als je inzending voor de MO trouwens. Heel mooi ingetogen licht, en gaaf die actie. Zo ken ik ze ook ja, dartelend en buitelend op zoek naar muizen. Helaas heb ik ze alleen kunnen fotograferen met te weinig licht voor mijn camera. Dit is geweldig.

Groeten, Vincent

Mooi beeld Luut, fraai beeld van de kwelders!

Groeten, Thijs

Prachtig, Luut, het licht door de vleugels en de uil op de mooiste plek, zodat de laagjes in het beeld aandacht krijgen,

groet, Ane

Erg mooi, deze vogel in het landschap.
Groet,
Sieb

En je naam lezend bij de foto van de wegvliegende Buizerd, bedacht ik me deze foto van je. Wat had ik 'm toen graag genomineerd!
Inmiddels mag ik, dus bij deze Luut..........!

Groet, Minke.

:
 
Page 1 of 1