Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

Ja missie meer dan geslaagd, mooi licht ook Thijs. Ja het was zondag een kwestie van afwegingen maken.

Prachtige foto. De sperwer steekt mooi af in de sneeuw.

Gr Jacolien

Prachtig zo in de sneeuw, Thijs.

Groet, Leo

Geweldige plaat mooi zo in de sneeuw.
Gr Rob

Het is altijd al een prachtige/machtige vogel om te fotograferen, maar zo in deze winterse setting geeft dat nog meer extra's aan het fotograferen van deze soort.
Heel erg mooi (maar dat wist je al).

Groet,
Aldert

Wat een mazzelkont. Goed besluit! Mooi resultaat.

Prachtige foto Thijs.
Gr, Kees

Niet voor het eerst dat je de juiste keuze maakt, Thijs!
gr
G

Prachtig Thijs, wat een mazzel die sneeuw !

Mooie beschrijving, en gave plaat. De klauwen komen extra uit zo in de sneeuw. Scherpte op de kop had misschien nog een tikje beter gekund, gegeven de tijd die je hebt voor een foto in een hut. Zeg ik alleen omdat ik weet dat je een perfectionist bent trouwens. Want het is een plaat waar ik alleen van kan dromen...

Groeten Vincent

Bedankt voor de reacties en nominaties!
@Vincent, scherpte van de kop komt op mijn scherm prima over, bij origineel is de kop ook goed scherp, kan dus miss door de verkleining komen dat voor jou de kop niet helemaal lekker over komt.

Groeten, Thijs

Schitterend beest in mooie setting en inderdaad komen die klauwen wel erg mooi uit zo. Goed geraakt.
Groet, Sjors

Prachtig zo in de sneeuw.
Groet Marie-Josť

Kans goed benut! Een fraaie opname.
Mijn indruk is dat je de sneeuw iets teveel hebt bewerkt omdat aan de onderzijde van het beeld en bij de staart geen enkel detail meer zichtbaar is. En het kuiltje bij de klauwen intrigeert me... Het zijn kleinigheden hoor....

» Last edited by Wijnand van Buuren on Wed 19 Dec 2018, 20:22; edited 1 time in total

Maar een van de weinige sneeuwfoto's van zondag 16 december jl. De voorgrond staat teveel los van de vogel en van de sneeuw onder zijn poten. Het is een egaal vlak, eigenlijk te mooi om waar te zijn. Een paar lichtgrijze schaduwplekjes zou m.i. beter aansluiten bij het bovenste deel van de foto. De Havik staat springt er wel uit in de lichtgrijze achtergrond.

groet,
Cor

De voorgrond was nou eenmaal enkel sneeuw. In de achtergrond stonden planten die niet door het dunne laagje sneeuw bedekt waren wat voor wat detail in de achtergrond zorgt. Waren die ook bedekt dan had je door de belichting een helemaal wit beeld gehad met daarin de Havik. Maar ik snap wat jullie bedoelen.

Groeten, Thijs

:
 
Page 1 of 1