Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

Bijzondere foto. Erg mooi!

Lekker, zo'n stil hangende torenvalk, met een vrij lange sluitertijd. Heel fraai, die dynamiek in de vleugels, met de scherpte op het lijf. Mooie uitsnede / compositie ook.

Groeten Vincent

Heel mooi, zo dichtbij. De kop scherp en de bewegende vleugels.

Groeten Jacolien

Fraaie foto. En knap dat met 1/125e sec. de kop nog zo mooi scherp is. Maar ligt het nu aan mij of heeft de foto een blauwzweem? Zal komen door het weinige licht en de hoge iso, maar had misschien achteraf wat gecorrigeerd kunnen worden.

Gr. Harry

Erg fraai! Prachtig hoe de scherpte vanaf de kop heel langzaam wegloopt naar de zijkanten.
Ik lijk ook wel iets van een (magenta?) kleurzweem te zien, maar dat stoort me hier niet (ligt wel wat in het verlengde van de valkenkleur....)

Groet, Minke.

Een prachtig moment vast gelegd.
Oog in oog met de torenvalk.
Ideaal zo`n rijdende schuilhut.

Groet,

Aart

Indringende plaat, door de blik en de beweging een intiem portret. Ik zie ook iets van een kleurzweem, zou de moeite nog kunnen lonen die eruit te halen ? Groet, Hans

die komt mooi binnen!!
grt. guido

Prachtig moment vastgelegd Tom.

Dit is een mooie ;dichtbij en komt daarom goed binnen.Fijn ook dat de kop stilstaat/scherp is terwijl de rest van het lijf beweegt;net zoals in werkelijkheid!
Groet,Fons

Gaaf met 1/125s. Ik zou bij de bewerking iets meer geel (en dus minder blauw) hebben toegevoegd; dan wordt het iets warmer (en ben je die blauwzweem meteen kwijt).

Iedereen bedankt voor de nominaties en mooie commentaren!

Groet Tom

:
 
Page 1 of 1