PiXperience Unlimited, Academy & Masterclasses: het event voor elke natuurfotograaf!

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

Prachtig.

Wat een aparte omgeving. Mooi om dit vogeltje hier aan te treffen.
Fraaie opname.

Weer eens wat anders dan tussen de stenen. Mooie kleuren ook.

Ik vind het een erg mooi en verrassend beeld. Zo zie je die paarse strandlopers toch eigenlijk nooit? Het roestkleurtje contrasteert mooi bij zijn verenpak, en het groene vlak daarboven werkt ook heel positief. Heel gaaf!
grtz, josephine

mooi vogeltje , scherp vastgelegd en aparte plek!
grt. guido

Mooie foto, met een prachtig contrast!

Prachtig beeld, en een superplek om deze Strandloper te kunnen fotograferen. De bijgeleverde omschrijving zegt het eigenlijk allemaal al Smile ! Top ! Hans

Mooi beeld, Willy.
Verassend, dit.
gr
G

Zou dat roestwater kwaad kunnen?

Wat een mooie foto. De kleur doet mij denken aan de kleur van het water van de Rio Tinto (Spanje), waar veel metalen in de bodem zitten. De vogel (ik moet bekennen dat ik nog nooit een paarse strandloper gezien heb) staat er ook heel fraai op in deze bijzondere setting. Mooi gecomponeerd
Tegelijk roept het beeld (door die compositie) een soort van droef gevoel bij mij op, het suggereert (bij mij althans) iets van opgesloten zijn, in een mistroostige omgeving, zo 'n mooie vogel, zoals hij daar gelaten staat te wachten....
Gelukkig weet ik dat het anders zit. Boeiend wat beelden soms met je kunnen doen, hoe je brein ze interpreteert. Sterke beelden die dat kunnen oproepen.
Groet,
Sieb

Fraaie kleurencombinatie met daarin de fraaie paarse strandloper, prachtig!

Groeten, Thijs

Ik vind het een mooie foto met prachtige kleuren,typerend voor de haven.De paarse strandloper is daarbij naruurlijk een prachtig model.Ik vind de compositie/uitsnede ook erg fraai !
Groet,fons

Bedankt voor alle lovende commentaren en nominaties. Deze foto was voor ons ook direct een bijzondere toen we hem op het schermpje bekeken. Ook nog eens uit de hand genomen met 1/50 sec.
@ Adri : denk niet dat het roestwater kwaad kan.

@ Sieb : ja dat droef gevoel kan ik heel goed plaatsen, van schijnbaar opgesloten zitten in die roestige driehoek. Maar zo zie je hoe een foto “een haarscherpe afbeelding is van een illusie”. Hij bewoog zich vrijelijk van de bak naar de kade en rende in alle vrijheid heen en weer. En het is een kenmerk van een paarse strandloper n.m.m.dat die er altijd wat gelaten bij staat. Maar o zo’n mooi vogeltje.

» Last edited by henkdikkers on Sat 16 Feb 2019, 10:42; edited 1 time in total
:
 
Page 1 of 1