Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

Terwijl de meerkoet hier behoorlijk donker is vind ik de tekening op het water, met de sterretjes erbij, erg mooi. Al de rimpeltjes zie ik met wat fantasie als een groen/blauw combinatie, en dat spreekt me aan - hij zou net zo goed in zwartwit zijn omgezet waardoor dat beetje kleurgevoel zou verdwijnen. Doe mij subtiel!
Hele mooie inzending. Die meerkoet kan heel goed zo zwart zijn - hij krijgt voldoende aandacht en blijft bescheiden.
grtz, josephine

Fraai! Natuurlijk herkennen we hier het effect van een hoge F (had Henri Aantjes destijds niet zo'n mooie plaat van Fuut in de sterrenzee?).Maar de uitvoering ervan is prima: niet teveel en de grootte en scherpte van de sterren is helemaal prima! En die Koet er zo donker in zwemmend....Mooi!.

Groet, Minke.

Ik vind het erg mooi! Zelf heb ik ongeveer dezelfde foto gemaakt een tijd geleden. Mijn sterretjes hebben een iets andere vorm. Dat zal wel te maken hebben met het soort diafragma (de lamellen) vermoed ik?

Prachtig , de meerkoet tussen de sterretjes!

Groeten Jacolien

Ik dacht eerst aan een filter, maar lees uit de beschrijving dat het door de instellingen verkregen is. Knap. Ik wist dat niet. Weer wat geleerd.
Ik geloof dat ik voor deze MO wel een erg afwijkende mening van de anderen heb. Mij spreken al die sterretjes helaas juist niet zo aan.
Groet, Erna

IK zie de grote beer en de meerkoet...
Mooi stevig beeld!
Groet,Fons

Genoeg lichtjes op het water waarmee gespeeld is.
Truus

Mooi lichtjesspel op het water!

groet Wil

Dit is duidelijk spelen met licht op water. Wat licht doet, en hoe je dat met de camera aanpakt. Sprankelende inzending geworden.
Sieb

Knappe plaat, waar toepassing van techniek en opdracht prachtig samen gaan.

Andius

Prachtige glinsteringen op het water, en de Meerkoet in een fijne pose. Hier is overduidelijk gespeeld met de opdracht, goede foto!

Willem

De truc zal bij velen bekend zijn, maar de uitwerking is hier erg mooi. Perfectje sterretjes, en mooi sijpelend licht om de meerkoet heen.

Groeten, Vincent

Behoort op het podium te staan en toch heb ik een andere favoriet.
Technisch perfect.

groet,
Cor

:
 
Page 1 of 1