Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

Gewaagde inzending met de mees zo klein in beeld. Toch niet helemaal mijn ding.

Ik vind het leuk, zo'n klein meesje in de grote ruimte. Ik heb dit liever dan een mees die op mijn scherm 3 keer groter is dan in werkelijkheid. Details vind ik wat soft, je had de pimpelmees van mij wat extra mogen verscherpen.

Groeten, Vincent

Inderdaad een klein vogeltje in een grote wereld. Duidelijke keuze. Ik houd er zelf van als de vogel wat groter in beeld is.

Groeten Jacolien

Op zich heb ik nog niet eens zo'n moeite met het feit dat het vogeltje klein in beeld is. (Dat hebben we al bij veel MO-inzendingen gezien, en kan soms echt heel verrassende foto's opleveren.)
Maar dan zou ik er een spannende of bijzondere achtergrond of setting bij verwachten, i.p.v. deze drukke takkenstructuur.
Groet, Erna

Ik vind dit een mooi geheel. Klein vogeltje in de grote wereld. Geslaagd beeld voor mij.

Ik schaar mij bij de lieden die dit mooi vinden! De achtergrond is prachtig (vind ik) en het meesje steekt meer dan genoeg af tegen die grote wereld. Bovendien is het natuurlijk een pimpeltje. Met zijn piepkleine snaveltje moet hij het maar zien te redden en krijgt het nog voor mekaar ook. Hij zit hier op een prachtige tak, waarbij aan het uiteinde een knop aan het uitkomen is, te overzien wat er allemaal van hem is. En dat is veel, heel veel.
Gaaf, deze
grtz, josephine

Een van de inzendingen waarbij wat meer buiten de lijntjes wordt getekend;iets wat ik wat mis bij de opdrachtfoto,s(de regels zijn immers een stuk soepeler ,,,)
Mooie ruimtelijke foto,waardoor het meesje nietiger en aandoenlijk wordt.De achtergrond is fraai schilderachtig zo!
Groet,Fons

Less is more! Prima. Groeten, Rob

Mooie compositie. Foto voldoet.
Truus

Deze spreekt mij het meeste aan omdat ik hier een parmantig stoer kereltje zie die in verhouding is tot zijn leefomgeving en toch duidelijk aanwezig.

Heerlijk beeld, de kleine pimpelmees omringt door fijne takken. Ook qua kleuren mooi!

Groet Wil

:
 
Page 1 of 1