Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

Als jij je ergens in vast bijt, dan lukt het ook hè. Het ene na het andere vliegbeeld van blauwborsten. Gaaf dat hij hier precies het mugje gaat vangen. Je zou de verzadiging van het groen selectief nog wat terug kunnen brengen, en het oranje/rood wat aan kunnen zetten, zodat hij wat meer los komt van de achtergrond. Maar verder top, en een nomi dubbel en dwars waard.

Groeten, Vincent

super opname in het juiste moment

super opname in het juiste moment

Heel knap !

Groet, arnold

Zo dan, een prestatie van formaat. Erg knap werk ! Groet, Hans

Hoe krijg je het voor elkaar en..... hoe krijgt de AF van het fototoestel dit voor elkaar. Mijn apparatuur zou dat alleen kunnen bij een strak blauwe achtergronden.

Kn(h)ap gedaan!

Groet, Richard

Tjonge wat een mooi actiemoment!

Knap om zo'n actie vast te leggen!
Zou je nog wat meer kunnen vertellen over hoe je hierbij te werk gaat?

Groet,
Bert

Knap en heel mooi!!!
Groet, Boudewijn

Bert, het is niet zo ingewikkeld hoor. Wel is een snelle reactie belangrijk. Deze Blauwborst vloog regelmatig naar een bepaalde struik. Dus na een lange observatie wis ik welke richting hij op vloog bij het vangen van de insecten. Dan is het richten en een serie opname maken. Van de 10 foto's die je dan maakt zit er soms 1 als deze bij dus het is niet helemaal een lucky shot. Je instelling kan je natuurlijk wel van te voren regelen.

Groet, Harry

Mooi om te lezen hoe je gebruik maakt van voorspelbaar gedrag. En voorspellen lukt alleen door lang observeren. Wat dat betreft ben ik vaak niet geduldig genoeg denk ik. En oefening baart (hopelijk) kunst met wat jij richten noemt. Want je autofocus kan nog zo snel zijn, als je de vogel niet razendsnel in de zoeker hebt, is het allemaal zinloos.

Groeten Vincent

Dank voor je toelichting Harry. Mooi werk!

Groet,
Bert

Respect voor je geduld en je vaardigheden Harry! Echt knap.
Nomi meer dan waard.

Groet, Wim

Hoe krijg je het voor elkaar... lukt me nog niet eens een fatsoenlijk portret te krijgen van deze soort... Complimenten!

Groeten, Thijs

:
 
Page 1 of 1