Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

Een hele fijne setting zo, en de zwarte roodstaart staat er mooi op. Detail is dat ik er graag een klein reepje aan de bovenkant bij zou hebben, omdat die ene spriet nu precies de bovenkant van de foto raakt. Ook hier zijn de bloemen subtiel aanwezig, maar zonder die bloemen zou het toch een heel andere plaat zijn. Dus zeker dominant genoeg om in deze maandopdracht te passen.

Groeten, Vincent

Mooi teer plaatje (meen de maker te herkennen?). Ook mooi dat hier dit donkere vogeltje neerstreek, die je gelukkig niet nog iets opgelicht hebt.
Fraai!

Groet, Minke.

Prachtige, sfeervolle plaat, die subtiel maar onmiskenbaar aan deze MO voldoet. Mooi standpunt en prima dieptescherpte, en heel mooi dat de duidelijke roze en groene tinten van de voorgrond heel subtiel terugkomen in de zachte achtergrond.

Groet, Erna

Hele mooie foto. De zwarte Roodstaart mooi scherp en de roze geranium past daar prima bij.

Groeten Jacolien

lijkt wel een studio opname, mooie plaat.
grt. guido

Het contrast met de zwarte kleur van de vogel en het teer roze van de geranium is op zich al aansprekend. Iets minder voorgrond en iets meer achtergrond zou voor mijn gevoel evenwichtiger ogen. Een prachtige inzending met een herkenbare signatuur.

groet,
Cor

Heel fraai deze roodstaart. De wilde geraniums zijn heel subtiel en voegen een teer element toe.
Truus

Mijn eerste idee: Frans heeft weer een foto ingezonden. En de foto's van Frans vond ik zeeeeer geslaagd. Dus dan weet je wat ik van deze vind!

Mooie foto.Een zwarte roodstaart op een witte steen springt er al uit en de tere bloemetjes maken een fijn contrast met de steen.Had een panorama uitsnede ook mooi gevonden , onder iets er af,

Groet, Ane

Prachtige foto met ook wel enige 'suspense'. Boven er iets bij, onder er iets af (of wat meer vervagen) zou voor mij het beeld helemaal "af" maken.
groet Ben

Subtiel bloemrijk plantje, met leuke vogelsoort. Boven inderdaad er iets bij, onder iets eraf, afgezien daarvan prima compositie, goed passend binnen de opdracht.
Sieb

Mooi geheel, fraaie vogel met mooie bloemetjes. Prima inzending.

:
 
Page 1 of 1