Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

Leuke eerste upload, met de meerkoeten zo in interactie. De foto zou nog wat naverscherping kunnen gebruiken na verkleinen. Vaak wordt een foto wat soft na verkleinen naar Birdpix formaat. Ik verklein en verscherp zelf altijd in twee stappen. En een detail: het beeld oogt een beetje scheef. Als ik een verticale lijn door het oog van de meerkoet en de weerspiegeling daarvan trek, blijkt dat ook te kloppen. Deze foto is overigens een goed voorbeeld voor de huidige maandopdracht!

Groeten, Vincent

Dag Vincent, bedankt voor je feedback. Ik heb bemerkt dat ik de verkeerde foto geŁpload heb. Het had het volgende bestand moeten zijn. Die was scherp. Ach, al doende leert men. Ik heb jouw raad wel opgevolgd en na het verkleinen nog verscherpt. Is nu wel verbeterd. En dat de foto scheef oogde had je ook helemaal gelijk in. Dus, ook maar even rechtgezet. Dat ziet er beter uit. Heel goed opgemerkt Vincent. Goede opbouwende kritiek. Dank daarvoor. Goed voor de maandopdracht? Dat zou ik kunnen doen ja.

Groeten,
Nico

Geen dank hoor. Deze is uit mei, dus valt buiten deze maand. Maar dit soort foto's is wel het doel van de lopende opdracht. Kijk maar of je het leuk vindt om mee te doen. Ik vind het zelf meestal leuk om te doen, een beetje afhankelijk van de opdracht.

Groeten Vincent

Ja Nico, ze zijn scherp hier. Maar je kan er wel heel veel van opsteken. Wel een aandoenlijke opname trouwens.

Groet Ties.

:
 
Page 1 of 1